Санадер

  во

  Поранешниот хрватски премиер Иво Санадер вчера беше упатен во Центарот за дијагностика на затворот Реметинец, кој ќе одлучи каде ќе ја отслужува правосилната ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Поранешниот хрватски премиер Иво Санадер вчера беше упатен во Центарот за дијагностика на затворот Реметинец, кој ќе одлучи каде ќе ја отслужува правосилната ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Поранешниот хрватски премиер, Иво Санадер вчера беше упатен во Центарот за дијагностика на затворот Реметинец, кој ќе одлучи каде ќе ја отслужува правосилната ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Некогашниот премиер на Хрватска, Иво Санадер, вчера беил испратен во Центарот за дијагностика на затворот Реметинец, кој ќе одлучи каде ќе ја отслужува ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Поранешниот хрватски премиер Иво Санадер вчера беше упатен во Центарот за дијагностика на затворот Реметинец, кој ќе одлучи каде ќе ја отслужува правосилната ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Поранешниот хрватски премиер Иво Санадер вчера беше упатен во Центарот за дијагностика на затворот Реметинец, кој ќе одлучи каде ќе ја отслужува правосилната ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Се омажи помладата ќерка на поранешниот премиер на Хрватска, Иво Санадер, Бруна, која имаше долгогодишна врска со Ведран Вукаданович. Нивната венчавка се одржа ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Венчавката се одржа во катедралата на островот Хвар , св. Стјепан. Невестата до црквата ја допрати постарата сестра Петра , иако самата вели дека од секогаш ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Бруна Санадер (30), ќерката на бившиот хрватски премиер Иво Санадер се омажи за долгогодишното момче, економистот Ведран Вукадиновиќ. Венчавката се одржа во ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Се омажи помладата ќерка на поранешниот премиер на Хрватска, Иво Санадер, Бруна, која имаше долгогодишна врска со Ведран Вукаданович. Нивната венчавка се одржа ...
  сите 8 | | | веќе видена