Сана

  во

  Британката Сана Мухамед (35), која била во осмиот месец од бременоста, со самострел ја убил поранешниот сопруг и тоа пред децата. Поранешниот маж Сана ја ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Британката Сана Мухамед (35), која била во осмиот месец од бременоста, со самострел ја убил поранешниот сопруг и тоа пред децата. Поранешниот маж Сана ја ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Бремена жена во 8. месец ја убил поранешниот сопруг со самострел: Бебето преживеа на чудесен начин Британката Сана Мухамед (35), која била во осмиот месец од ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Триесет и пет годишната Британка, Сана Мухамед која била во осмиот месец од бременоста, била убиена со самострел од страна на нејзиниот сопруг и тоа пред ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Сигурно повеќето од вас ја имаат видено фотографијата со до коски изгладнетото девојче, со стиснати рачиња и претажен поглед која ја објави New York Times. На ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Коалицијата предводена од Саудиска Арабија нанесе удари врз бунтовничка база во Јемен Коалицијата предводена од Саудиска Арабија започна воздушни напади врз ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Коалицијата предводена од Саудиска Арабија започна воздушни напади врз база на бунтовници во близина на меѓународниот аеродром во главниот град Јемен, Сана. ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Коалицијата предводена од Саудиска Арабија започна воздушни напади врз база на бунтовници во близина на меѓународниот аеродром во главниот град Јемен, ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Коалицијата предводена од Саудиска Арабија започна воздушни напади врз база на бунтовници во близина на меѓународниот аеродром во главниот град Јемен, Сана. ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Коалицијата предводена од Саудиска Арабија започна воздушни напади врз база на бунтовници во близина на меѓународниот аеродром во главниот град Јемен, Сана. ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Меѓународната коалиција предводена од САД започна уште еден воздушен напад врз селото Ал-Сус во сириската провинција Деир Ез-Зор, што резултираше со жртви и ...
  сите 10 | | | веќе видена