Самуел

  во

  Министерот за земјоделство, Трајан Димковски, заедно со евроамбасадорот Самуел Жбогар и постојаниот претставник на УНДП во земјава, Нарине Сахакјан, ја ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Ова се дел од надлежностите од кои вчера се откажа струшкиот градоначалник Рамиз Мерко и и’ ги отстапи на централната власт, веројатно неможејќи да ги исполни ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Охрид, 18. јули 2019 (ИНПРЕС) – Амбасадорот на Европската Унија Самуел Жбогар вели дека сега е моментот за вистинска соработка помеѓу сите институции за да се ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Амбасадорот на ЕУ Самуел Жбогар, шефот на канцеларијата на УНДП во земјава, Нарин Шахакјан, министерот за земјоделство Трајан Димкоски и градоначалникот на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Амбасадорот на Европската Унија Самуел Жбогар вели дека сега е моментот за вистинска соработка помеѓу сите институции за да се исполнат препораките на УНЕСКО ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Амбасадорот на Европската Унија Самуел Жбогар вели дека сега е моментот за вистинска соработка помеѓу сите институции за да се исполнат препораките на УНЕСКО ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Поминаа две недели од препораките на УНЕСКО во врска со Охридскиот Регион и јас не гледам резултати од тоа, кажа денес евроамбасадорот Самуел Жбогар при ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Eвроамбасадорот Самуел Жбогар ги повика властите да направат нешто за Охрид да остане во УНЕСКО. Потребна е меѓусебна соработка помеѓу сите институции за да се ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Амбасадорот на ЕУ Самуел Жбогар, шефот на канцеларијата на УНДП во земјава, Нарин Шахакјан, министерот за земјоделство Трајан Димкоски и градоначалникот на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Пуштена во употреба браната на Слатинско езеро во Општна Дебрца. Овој хидрографски објект е ренструиран, со средства од ЕУ и е во склоп на Програмата на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Последните случувања во врска со случајот „Рекет“ не треба да имаат последици врз европерспективите на земјава, смета мбасадорот на ЕУ Самуел Жбогар. Напротив, ...
  сите 293 | | | веќе видена

  Последните случувања во врска со случајот „Рекет“ не треба да имаат последици врз европерспективите на земјава, смета мбасадорот на ЕУ Самуел Жбогар. Напротив, ...
  сите 293 | | | веќе видена