Самак

  во

  Помина еден месец откако четири компании пријавија во Фондот за иновации поврзаност со функционери, но сеуште за нив нема одлука дали ќе ги добијат или не ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Сите компании добитници на грантови од Фондот за иновации, со исклучок на четирите кои пријавија поврзаност со функционери, добиле договори за одобрените пари. ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Сите компании добитници на грантови од Фондот за иновации, со исклучок на четирите кои пријавија поврзаност со функционери, добиле договори за одобрените пари. ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Сите компании добитници на грантови од Фондот за иновации, со исклучок на четирите кои пријавија поврзаност со функционери, добиле договори за одобрените пари. ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Сите компании добитници на грантови од Фондот за иновации, со исклучок на четирите кои пријавија поврзаност со функционери, добиле договори за одобрените пари. ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Сите компании добитници на грантови од Фондот за иновации, со исклучок на четирите кои пријавија поврзаност со функционери, добиле договори за одобрените пари. ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Станува збор за компаниите „Комфи Ангел“, „Микросам“ и „Витаминка“. Пред учесниците на Школата за млади лидери, како што информира Кабинетот на претседателот ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Учесниците на 9. Школа за млади лидери, што по иницијатива на претседателот Ѓорге Иванов се одржува од 20 до 31 август во Струга, посетија три македонски ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Стопанска комора во одбрана на вицепремиерот, Кочо Анѓушев, по серијата скандали кои излегоа во јавноста дека добил грантови за свои фирми, од Фондот за ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Сопругата на министерот за култура Асаф Адеми аплицирала со фирмата вo која е сопственик зa државна помош, уште кога не знаела дека сопругот ќе и стане ...
  сите 14 | | | веќе видена

  – Само четири од вкупно 77-те компании – апликанти, добитници на средства од првиот повик од Планот за економски раст – трет столб се изјасниле дека во својата ...
  | | веќе видена | слични

  Само четири од вкупно 77-те компании апликанти, добитници на средства од првиот повик од Планот за економски раст – трет столб се изјасниле дека во својата ...
  сите 9 | | | веќе видена

  – Само четири од вкупно 77-те компании – апликанти, добитници на средства од првиот повик од Планот за економски раст – трет столб се изјасниле дека во својата ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Откако беа објавени неколку скандали поврзани со доделувањето на средства од Фондот за иновации и технолошки развој на компании поврзани со актуелни ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Само четири од вкупно 77-те компании – апликанти, добитници на средства од првиот повик од Планот за економски раст – трет столб се изјасниле дека во својата ...
  сите 22 | | | веќе видена