Сали Бериша

  во

  Поранешниот премиер Сали Бериша ги стави на иста линија албанскиот премиер Еди Рама и поранешниот премиер Никола Груевски.Поканет во емисијата „5 прашања од ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Поранешниот премиер Сали Бериша ги стави на иста линија албанскиот премиер Еди Рама и поранешниот премиер Никола Груевски. Поканет во емисијата „5 прашања од ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Поранешниот премиер Сали Бериша ги стави на иста линија албанскиот премиер Еди Рама и поранешниот премиер Никола Груевски. Поканет во емисијата „5 прашања од ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Поранешниот премиер Сали Бериша ги стави на иста линија албанскиот премиер Еди Рама и поранешниот премиер Никола Груевски. Поканет во , Бериша се изјасни дека ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Поранешниот албански претседател и премиер Сали Бериша, му порача на актуелениот претседател на Владата, Еди Рама дека „ќе биде соборен пред локалните избори ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Поранешниот албански претседател и премиер Сали Бериша, му порача на актуелниот претседател на Владата, Еди Рама дека „ќе биде соборен пред локалните избори во ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Поранешниот албански претседател и премиер Сали Бериша, му порача на актуелениот претседател на Владата, Еди Рама дека „ќе биде соборен пред локалните избори ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Италијанската обвинителство за борба против мафијата и Државното обвинителство по завршувањето на сите истраги, побараа од италијанскиот суд да ги прекине ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Италијанската обвинителство за борба против мафијата и Државното обвинителство по завршувањето на сите истраги, побараа од италијанскиот суд да ги прекине ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Поранешниот албански претседател и премиер Сали Бериша повикува на насилно соборување на социјалистичката влада во Албанија. Тој, според албанските медиуми, ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Поранешниот албански претседател и премиер Сали Бериша повикува на насилно соборување на социјалистичката влада во Албанија. Тој, според албанските медиуми, ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Поранешниот шеф на албанската тајна служба Шиш, Фатос Клоси кој е познат аналитичар за корупцијата во албанската политиката. Клоси во интервју за весникот ...
  сите 44 | | | веќе видена