Сали

  во

  Кардиолози од ЈЗУ „Завод за кардиоваскуларни заболувања- Охрид “ и универзитетската Клиника за кардиологија од Скопје престојуваат на најголемиот конгрес од ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Кардиолози од ЈЗУ „Завод за кардиоваскуларни заболувања- Охрид “ и универзитетската Клиника за кардиологија од Скопје престојуваат на најголемиот конгрес од ...
  сите 11 | | | веќе видена

  По Центар, највисока е загаденоста во Бутел со 280 и Карпош со 86 микрограми ПМ10 честички. Mерните станици за квалитетот на воздухот попладнево покажаа високо ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Кардиолози од „ ЈЗУ Завод за Кардиоваскуларни заболувања- Охрид “ и универзитетеската Клиника за кардиологија од Скопје престојуваат на најголемиот конгрес од ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Кардиолози од ЈЗУ „Завод за Кардиоваскуларни заболувања“ од Охрид и од Универзитетската клиника за кардиологија од Скопје престојуваат на најголемиот конгрес ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Кардиолози од ЈЗУ „Завод за кардиоваскуларни заболувања- Охрид “ и универзитетската Клиника за кардиологија од Скопје престојуваат на најголемиот конгрес од ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Кардиолози од „ЈЗУ Завод за Кардиоваскуларни заболувања- Охрид“ и универзитетеската Клиника за кардиологија од Скопје престојуваат на најголемиот конгрес од ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Кардиолози од „ЈЗУ Завод за Кардиоваскуларни заболувања- Охрид“ и универзитетеската Клиника за кардиологија од Скопје престојуваат на најголемиот конгрес од ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Во рамки на последната светска турнеја, насловена како и нивниот последен албум "Score", популарното дуо ќе настапи во Скопје на 19ти октомври годинава, во ВИП ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Големата сала во СЦ „Борис Трајковски“ од денеска со нов изглед. За првпат во Македонија една спортска сала добива модернизиран висечки семафор по светски ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Големата сала во СЦ „Борис Трајковски“ од денеска со нов изглед. За првпат во Македонија една спортска сала добива модернизиран висечки семафор по светски ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Европската недела на мобилност, опфати и велосипедска парада, како една од активностите за подигање на свеста за намалување на загадувањето во урбаните ...
  сите 13 | | | веќе видена

  До 1992 година, Оливер Драгојевиќ беше кантавторот со релативно ниска популарност.Веќе во средни години се чинело дека никогаш нема да ги пополни големите ...
  | | веќе видена