Сајмон

  во

  Три години по договорот меѓу ЕУ и Турција за надминување на мигрантската криза, Европската комисија сериозно ја критикува состојбата во грчките бегалските ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Три години по договорот меѓу ЕУ и Турција за надминување на мигрантската криза, Европската комисија сериозно ја критикува состојбата во грчките бегалските ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Три години по договорот меѓу ЕУ и Турција за надминување на мигрантската криза, Европската комисија сериозно ја критикува состојбата во грчките бегалските ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Три години по договорот меѓу ЕУ и Турција за надминување на мигрантската криза, Европската комисија сериозно ја критикува состојбата во грчките бегалските ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Во екот на неколкумесечните сенародни протести, граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ ја промовираше и песната „Стих за љубовта“. Во заедничка ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Легендарниот тапанар Хал Блејн почина денеска на 90-годишна возраст од природна смрт во неговиот дом во калифорнискиот град Палм Дезерт, објави „Сан“. Блејн, ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Има премногу платформи за вработување што може да се користат. Нема потреба младите да се иселуваат масовно од државата бидејќи имаат можност за солидна ...
  сите 2 | | | веќе видена