Саит Саити

  во

  Фондацијата Телеком за Македонија и Црвениот крст на Република Северна Македонија го продолжуваат партнерството за Итно копче, иновативна услуга преку која со ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Продолжува партнерството на Фондацијата Телеком и Црвениот Крст за проект наменет зa лица во трето доба Фондацијата Телеком за Македонија и Црвениот крст на ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Фондацијата Телеком за Македонија и Црвениот крст на Република Северна Македонија го продолжуваат партнерството за Итно копче, иновативна услуга преку која со ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Од Општина Кисела Вода денеска почна новата услуга „Итно Копче“, наменета за нашите постари и изнемоштени сограѓани. Засега оваа бесплатна услуга ја користат ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Петранка Димишкова, која веќе 33 години е дијабетичар, е првиот корисник кој денес преку уредот поставен на раката, бесплатно ја искористи услугата. Од денес, ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Од денес, Општина Кисела Вода е првата локална самоуправа која ја имплементираше услугата „Итно Копче” во соработка со Црвениот Крст. Се работи за аларм уред ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Од денес, Општина Кисела Вода е првата локална самоуправа која ја имплементираше услугата „Итно Копче” во соработка со Црвениот Крст. Се работи за аларм уред ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Црвениот крст на Македонија денеска одбележа 79 години од основање на организацијата и 29 години од полноправното членство во Меѓународната федерација на ...
  сите 4 | | | веќе видена

   Бесплатен превоз до здравствените установи за сите полнолетни лица со попреченост од Општина Центар обезбеди денеска градоначалникот Горан Герасимовски со ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Сите полнолетни граѓани со попреченост од општина Центар ќе можат да користат бесплатен превоз до здравствените установи. Градоначалникот Горан Герасимовски ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Герасимовски: Бесплатен транспорт до здравствените установи за полнолетните лица со попреченост Филип Здравески 05.02.2024 / 11:38 Македонија Бесплатен превоз ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Бесплатен превоз до здравствените установи за сите полнолетни лица со попреченост од Општина Центар обезбеди денеска градоначалникот Горан Герасимовски со ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Бесплатен превоз до здравствените установи за сите полнолетни лица со попреченост од oпштина Центар обезбеди денеска градоначалникот Горан Герасимовски со ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Бесплатен превоз до здравствените установи за сите полнолетни лица со попреченост од Општина Центар обезбеди денеска градоначалникот Горан Герасимовски со ...
  сите 27 | | | веќе видена