Сахара

  во

  Наскоро во издание на „Просветно дело“ ќе излезе преводот на една од многуте илустрирани истории на светот што пленат со методологијата на презентирање и ...
  | | веќе видена

  Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство ги потпиша договорите за огласите за државно земјоделско земјиште до и над 3 хектари во ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Министерот за земјоделство, шумарство и водостопансто Љупчо Николовски денеска со својот тим од министерството, на блок за житарици во атарот на село ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Министерот за земјоделство, шумарство и водостопансто Љупчо Николовски денеска со својот тим од министерството, на блок за житарици во атарот на село ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Како што појасни за медиумите министерот Николовски денеска доделените договори се дел од вкупно 120-те договори за површина до три хектари по објавен оглас ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Министерот за земјоделство, шумарство и водостопансто, Љупчо Николовски денеска во атарот на село Сарамзалино врачи десетина договори на индивидуални ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Министерот за земјоделство, шумарство и водостопансто Љупчо Николовски денеска на блок за житарици во атарот на село Сарамзалино врачи десетина договори на ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство ги потпиша договорите за огласите за државно земјоделско земјиште до и над 3 хектари во ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Под влијание на силно јужно воздушно струење, во текот на следните денови ќе продолжи транспортот на прашина и песок од Сахара со што и атмосферата ќе биде ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Под влијание на силно јужно воздушно струење, во текот на следните денови ќе продолжи транспортот на прашина и песок од Сахара со што и атмосферата ќе биде ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Територијата на нашата држава се наоѓа под периферно влијание на силен антициклон од истокот и циклонски систем од западот на Eвропа кој ја опфаќа ии Италија ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Територијата на нашата држава се наоѓа под периферно влијание на силен антициклон од истокот и циклонски систем од западот на европа кој ја опфаќа ии Италија ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Територијата на нашата држава се наоѓа под периферно влијание на силен антициклон од истокот и циклонски систем од западот на европа кој ја опфаќа ии Италија ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Во текот на следниот период под влијание на невообичаено топла воздушна маса од југ, поточно од северните предели на Африка, времето во државава ќе биде ...
  сите 20 | | | веќе видена