Сафет

  во

  „Ако Мицкоски имал така важна платформа и политичка програма, мислам дека господинот Сафет Бишевац не е баш така наивен кога го вели тоа. Се разбира дека ...
  сите 1114 | | | веќе видена

  „Ако Мицкоски имал така важна платформа и политичка програма, мислам дека господинот Сафет Бишевац не е баш така наивен кога го вели тоа. Се разбира дека ...
  сите 1114 | | | веќе видена

  „Не можете да негирате дека Али Ахмети со цел багаж што го носи е еден e најспремните, најумните и најмудрите политичари во оваа држава. Тој точно знае во кој ...
  сите 1114 | | | веќе видена

  „Не можете да негирате дека Али Ахмети со цел багаж што го носи не е еден од најспремните, најумните и најмудрите политичари во оваа држава. Тој точно знае во ...
  сите 1114 | | | веќе видена

  Утре во 12 часот македонскиот претседател Стево Пендаровски треба да го довери мандатот за состав на Владата на лидерот на СДСМ Зоран Заев. Дали ДУИ ќе биде ...
  сите 1114 | | | веќе видена

  Неформалното здружение на граѓани „Стоп за грабежот“ денеска побара повторно извршителите да се вратат во рамки на судот. На тој начин, како што велат, ќе ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Неформалното здружение на граѓани „Стоп за грабежот“ денеска на прес-конференција побара повторно извршителите да се вратат во рамки на судот. На тој начин, ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Неформалното здружение на граѓани „Стоп за грабежот“ денеска на прес-конференција побара повторно извршителите да се вратат во рамки на судот. На тој начин, ...
  сите 22 | | | веќе видена

   На тој начин, како што велат, ќе имаме поправични судења и поправични процеси и ќе дојдеме повеќе до правда. Бараат и ветинг на судиите. – Бараме ветинг на ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Неформалното здружение на граѓани „Стоп за грабежот“ денеска на прес-конференција повторно побара извршителите да се вратат во рамки на судот. На тој начин, ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Неформалното здружение на граѓани „Стоп за грабежот“ денеска на прес-конференција побара повторно извршителите да се вратат во рамки на судот. На тој начин, ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Неформалното здружение на граѓани „Стоп за грабежот“ денеска на прес-конференција побара повторно извршителите да се вратат во рамки на судот. На тој начин, ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Неформалното здружение на граѓани „Стоп за грабежот“ денеска на прес-конференција побара повторно извршителите да се вратат во рамки на судот. На тој начин, ...
  сите 22 | | | веќе видена