Руиниран

  во

  Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство реализира низа капитални проекти во водостопаството, со цел зголемување на наводнуваните земјоделски ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Со ребалансот на Буџетот, во делот на водостопанството се обезбедија дополнителни средства од над 23 милиони денари за проектот за наводнување на Јужната ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство реализира низа капитални проекти во водостопаството, со цел зголемување на наводнуваните земјоделски ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Со ребалансот на Буџетот, во делот на водостопанството се обезбедија дополнителни средства од над 23 милиони денари за проектот за наводнување на Јужната ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Со ребалансот на Буџетот, во делот на водостопанството се обезбедија дополнителни средства од над 23 милиони денари за проектот за наводнување на Јужната ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство реализира низа капитални проекти во водостопаството, со цел зголемување на наводнуваните земјоделски ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Со ребалансот на Буџетот, во делот на водостопанството се обезбедија дополнителни средства од над 23 милиони денари за проектот за наводнување на Јужната ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Институтот за македонски јазик „Крсте Мисирков“ од Скопје од своето основање до денеска неуморно работи на најзначајните национални проекти што резултира со ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Институтот за македонски јазик „Крсте Мисирков“ од Скопје од своето основање до денеска неуморно работи на најзначајните национални проекти што резултира со ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Институтот за македонски јазик „Крсте Мисирков“ од Скопје од своето основање до денеска неуморно работи на најзначајните национални проекти што резултира со ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Институтот за македонски јазик „Крсте Мисирков" од Скопје од своето основање до денеска неуморно работи на најзначајните национални проекти што резултира со ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Институтот за македонски јазик „Крсте Мисирков“ од Скопје од своето основање до денеска неуморно работи на најзначајните национални проекти што резултира со ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Издавање стан на еден или неколку денови е нов тренд на пазарот за рентање недвижнини. Агентите за недвижнини велат дека во внатрешноста на државата ова се ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во скопската населба Лисиче, децата имаат услови за играње само во своите дворови или на улиците пред домовите. Ниту едно игралиште не им е на располагање, а ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во скопската населба Лисиче, децата имаат услови за играње само во своите дворови или на улиците пред домовите. Ниту едно игралиште не им е на располагање, а ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Во скопската населба Лисиче, децата имаат услови за играње само во своите дворови или на улиците пред домовите. Ниту едно игралиште не им е на располагање, а ...
  сите 4 | | | веќе видена

  И додека политичарите и поделената јавност се надмудруваат околу тоа дали ќе има предвремени избори или ќе се продолжи процесот, сѐ друго запре. Животот ...
  сите 18 | | | веќе видена