Руфи Османи

  во

  На денешната прес-конференција во рамките на кампањата „Вистината за ДУИ”, портпаролот на општина Гостивар, Јасин Демири, преку службени документи обелодени ...
  сите 12 | | | веќе видена

  На денешната прес-конференција во рамките на кампањата „Вистината за ДУИ”, портпаролот на општина Гостивар, Јасин Демири, преку службени документи обелодени ...
  сите 13 | | | веќе видена

  На денешната прес-конференција во рамките на кампањата „Вистината за ДУИ”, портпаролот на општина Гостивар, Јасин Демири, преку службени документи обелодени ...
  сите 14 | | | веќе видена

  На денешната прес-конференција во рамките на кампањата „Вистината за ДУИ”, портпаролот на општина Гостивар, Јасин Демири, преку службени документи обелодени ...
  сите 15 | | | веќе видена

  На денешната прес-конференција во рамките на кампањата „Вистината за ДУИ”, портпаролот на Општина Гостивар, Јасин Демири, обвини за прекршоци во сферата на ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Портпаролот на општина Гостивар, Јасин Демири во рамки на кампањата „Вистината за ДУИ” на прес-конференци покажа службени документи, кои, како што рече, се ...
  сите 17 | | | веќе видена

  На денешната прес-конференција во рамките на кампањата „Вистината за ДУИ”, портпаролот на Општина Гостивар, Јасин Демири, обвини за прекршоци во сферата на ...
  сите 18 | | | веќе видена

  На денешната прес-конференција во рамките на кампањата „Вистината за ДУИ”, портпаролот на Општина Гостивар, Јасин Демири, обвини за прекршоци во сферата на ...
  сите 19 | | | веќе видена

  На денешната прес-конференција во рамките на кампањата „Вистината за ДУИ”, портпаролот на Општина Гостивар, Јасин Демири, обвини за прекршоци во сферата на ...
  сите 20 | | | веќе видена

  На денешната прес-конференција во рамките на кампањата „Вистината за ДУИ”, портпаролот на општина Гостивар, Јасин Демири, преку службени документи обелодени ...
  сите 22 | | | веќе видена

  На денешната прес-конференција во рамките на кампањата „Вистината за ДУИ”, портпаролот на општина Гостивар, Јасин Демири, обвини за прекршоци во сферата на ...
  сите 22 | | | веќе видена

  На денешната прес-конференција во рамките на кампањата „Вистината за ДУИ”, портпаролот на општина Гостивар, Јасин Демири, обвини за прекршоци во сферата на ...
  сите 23 | | | веќе видена

  На денешната прес-конференција во рамките на кампањата „Вистината за ДУИ”, портпаролот на општина Гостивар, Јасин Демири, преку службени документи обелодени ...
  сите 24 | | | веќе видена

  На денешната прес-конференција во рамките на кампањата „Вистината за ДУИ”, портпаролот на Општина Гостивар, Јасин Демири, обвини за прекршоци во сферата на ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Градоначалникот на општина Гостивар, Арбен Таравари денеска ги презентираше постигнатите резултати на новото општинско раководство во првите 100 дена од ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Во две канцеларии кои не се поголеми од 20 метри квадратни, работат 14 административни работници во Oпштина Гостивар. Градоначалникот Арбен Таравари одлучил да ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Мислам дека се созреани условите, за и Македонците од основно и од средно образование да започнат да го учат албанскиот јазик исто како што Албанците го учат ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Жиро-сметката на средното општинско училиште „Гостивар“ е блокирана од страна на фирма која вршела градежни работи при изградбата на спортската сала. Долгот, ...
  сите 14 | | | веќе видена

  ислам дека се созреани условите, за и Македонците од основно и од средно образование да започнат да го учат албанскиот јазик исто како што Албанците го учат ...
  сите 25 | | | веќе видена