Рударство

  во

  За три месеци просечната плата во Македонија според Државниот завод за статистика се намалила за речи си 500 денари. Во јули, граѓаните во просек земале 437 ...
  сите 24 | | | веќе видена

  За три месеци просечната плата во Македонија според Државниот завод за статистика се намалила за речи си 500 денари. Во јули, граѓаните во просек земале 437 ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Според податоците на Државниот завод за статистика, индексот на просечната месечна исплатена нето-плата по вработен, во јули 2018 година, во однос на јули 2017 ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Класичен поткуп и криминал – вака граѓаните ја оценија изјавата на премиерот Зоран Заев во која тој ги повика стопанствениците да ги почестат вработените кои ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Според податоците на Државниот завод за статистика, во јули 2018 година, продажните цени на производителите на индустриски производи вкупно се пониски за 0,5 % ...
  сите 31 | | | веќе видена