Росен Плевнелиев

  во

  – Идината на Македонија е право на секоја земја и секој народ, минатото е фактичка вистина а не измама на Тито и коминтерната, не треба нашето пријателство да ...
  | | веќе видена | слични

  Бугарија нема да става вето и да ја блокира првата меѓувладина конференција на Македонија со Европската унија. Ова го вели поранешниот бугарскиот претседател ...
  сите 180 | | | веќе видена

  Бугарија нема да става вето на патот кон првата меѓувладина конференција на Македонија со ЕУ, вели екс бугарскиот претседател Росен Плевнелиев во интервју за ...
  сите 180 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на Бугарија Росен Плевнелиев смета дека Бугарија нема да ја блокира првата меѓувладина конференција на нашата земја со ЕУ, како што ...
  сите 180 | | | веќе видена

  Бугарија нема да става вето и да ја блокира првата меѓувладина конференција на Република Македонија со Европската Унија. Ова го вели поранешниот бугарскиот ...
  сите 180 | | | веќе видена

  Бугарија нема да става вето и да ја блокира првата меѓувладина конференција на Северна Македонија со Европската Унија. Ова го вели поранешниот бугарскиот ...
  сите 180 | | | веќе видена

  Бугарија нема да става вето и да ја блокира првата меѓувладина конференција на Северна Македонија со Европската унија. Ова го вели поранешниот бугарскиот ...
  сите 180 | | | веќе видена

  Поранешниот бугарски претседател, Росен Плевнелиев во интервју за ТВ 24 дека Бугарија нема да става вето на патот кон првата меѓувладина конференција на ...
  сите 180 | | | веќе видена

  Поранешниот бугарски претседател, Росен Плевнелиев во интервју за ТВ 24 дека Бугарија нема да става вето на патот кон првата меѓувладина конференција на ...
  сите 180 | | | веќе видена

  Поранешниот генерален секретар на НАТО Лорд Џорџ Робертсон во име на Охридската група, испрати писмо со поддршка по повод ратификацијата на Протоколот за ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Поранешниот генерален секретар на НАТО Лорд Џорџ Робертсон во име на Охридската група, испрати писмо со поддршка по повод ратификацијата на Протоколот за ...
  сите 103 | | | веќе видена

  – Кралството на Шпанија го ратификуваше Протоколот за членство во НАТО на  Македонија, со што завршија парламентарните процедури во сите 29 земји-членки, и ...
  сите 105 | | | веќе видена

  Поранешниот генерален секретар на НАТО Лорд Џорџ Робертсон во име на Охридската група, испрати писмо со поддршка по повод ратификацијата на Протоколот за ...
  сите 102 | | | веќе видена

  Бугарскиот претседател стави се на една карта – дека тој е моралната вертикала, а на крајот истури гром и тресок. Гледаме дека генералот-претседател има ...
  сите 36 | | | веќе видена