Роберт Гејтс

  во

  Пред само неколку дена, на пример, на 6 мај, тој број беше 0,65, а претходно истиот остануваше меѓу 0,7 и 0,8 со денови, што предизвика се погласно барање за ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Засилени шпионски активности кон меѓународните здравствени организации и хуманитарните фондации Како што расте кривата на пандемијата на коронавирусот , ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Околу 25.000 имејл пораки на американскиот Национален институт за здравје, СЗО, фондацијата на Бил Гејтс и други организации кои се занимаваат со истражување и ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Светскиот ден на книгата и авторското право се прославува на 23 април секоја година. Овој ден има големо значење во историјата на светската култура. Луѓето од ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Околу 25 илјади имејл адреси на американскиот Национален институт за здравје, Светската здравствена организација, фондацијата на Бил Гејтс и други организации ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Невидливата „тетоважа“ е патент изработен од полупроводни мали кристали кои ја рефлектираат светлината и сјаат под инфрацрвена светлина. Патентот ќе биде ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Претставничкиот дом на САД истражува дали претседателот Доналд Трамп лажел во писмено сведоштво дадено на специјалниот обвинител Роберт Малер како дел од ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Претставничкиот дом на САД истражува дали претседателот Доналд Трамп лажел во писмено сведоштво дадено на специјалниот обвинител Роберт Малер како дел од ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Претставничкиот дом на САД истражува дали претседателот Доналд Трамп лажел во писмено сведоштво дадено на специјалниот обвинител Роберт Малер како дел од ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Претставничкиот дом на САД истражува дали претседателот Доналд Трамп лажел во писмено сведоштво дадено на специјалниот обвинител Роберт Малер како дел од ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Претставничкиот дом на САД истражува дали претседателот Доналд Трамп лажел во писмено сведоштво дадено на специјалниот обвинител Роберт Малер како дел од ...
  сите 58 | | | веќе видена