Ристевски

  во

  На просторот од 170.000 квадратни метри, кој се наоѓа на 5 километри од Скопје започна чистењето на досега исфрленото ѓубре, но за жал, паралелно продолжува и ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Црквата „Св. Ѓорѓи", која се наоѓа високо над Преспанското Езеро, на границата помеѓу Албанија, Грција и Северна Македонија, повеќе од 800 години ја крие ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Навистина е тешко во овие времиња на секојдневни скандали, човек да се сосредоточи и да анализира некоја тема или состојба. Секојдневно медиумски сме ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Апокалиптични слики после вчерашното невреме кое ја зафати Долна Преспа. Невремето проследено со силен ветер, дожд и град за само половина час направи пустош. ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Oткако на училиште добиле задача да направат проект кој треба да го направи светот подобро место, средношколката Медисон Ристевски од Австралија која е со ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Како на младата Медисон Ристевски од Австралија ѝ успеа да собере повеќе од 34.000 долари за реновирање на тоалетите во средното медицинско училиште во Битола? ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Откако на училиште добиле задача да направат проект кој треба да го направи светот подобро место, средношколката Медисон Ристевски од Австралија која е со ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Во Кабинетот на претседателот на Република Македонија денеска се одржа конститутивна седница на Комисијата за помилување, работно тело на кое присуствуваше ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во Кабинетот на Претседателот Стево Пендаровски денеска се одржа конститутивна седница на Комисијата за помилување. Членови на комисијата се: - Сабит Кранли, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Во Кабинетот на претседателот на Република Северна Македонија денеска се одржа конститутивна седница на Комисијата за помилување, работно тело на кое ...
  сите 6 | | | веќе видена