Ријад

  во

  Некои од членовите на саудиското кралско семејство, сакаат да го спречат по цена и да го ликвидираат принцот престолонаследник Мухамед бин Салман, да стане ...
  сите 146 | | | веќе видена

  Франција соопшти дека планира да воведе санкции кон Саудиска Арабија поради убиството на новинарот Џамал Кашоги. – Франција дејствува во договор со Германија и ...
  сите 146 | | | веќе видена

  Владата на јеменскиот претседател Абдрабу Мансур Хади денеска соопшти дека ќе учествува во мировните преговори со Хутите, организирани на предлог на Обединети ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Саудискиот крал Салман го одржа првиот главен говор кога саудиските агенти го убија новинарот Џамал ​​Кашоги, а во својот говор тој го поддржа неговиот син. ...
  сите 146 | | | веќе видена

  Кралот не обратил внимание на обвиненијата дека неговиот син го наредил убиството на новинарот. Саудискиот крал Салман денес го одржал првиот значаен говор ...
  сите 146 | | | веќе видена

  Владата на јеменскиот претседател Абдрабу Мансур Хади денеска соопшти дека ќе учествува во мировните преговори со Хутите, организирани на предлог на Обединети ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Владата на јеменскиот претседател Абдрабу Мансур Хади денеска соопшти дека ќе учествува во мировните преговори со Хутите, организирани на предлог на Обединети ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Саудискиот крал Салман го одржа првиот главен говор откако саудиските агенти го убија новинарот Џамал ​​Кашоги, а во својот говор тој го поддржа неговиот ...
  сите 146 | | | веќе видена

  Турски иследници имаат 11-минутна аудио снимка од Конзулатот на Саудиска Арабија во Истанбул, која е поврзана со убиството на новинарот Џамал ​​Кашоги, изјави ...
  сите 146 | | | веќе видена

  Турски иследници имаат 11-минутна аудио снимка од Конзулатот на Саудиска Арабија во Истанбул, која е поврзана со убиството на новинарот Џамал ​​Кашоги, изјави ...
  сите 146 | | | веќе видена

  Турски иследници имаат 11-минутна аудио снимка од Конзулатот на Саудиска Арабија во Истанбул, која е поврзана со убиството на новинарот Џамал ​​Кашоги, изјави ...
  сите 146 | | | веќе видена

  Турски иследници имаат 11-минутна аудио снимка од Конзулатот на Саудиска Арабија во Истанбул, која е поврзана со убиството на новинарот Џамал ​​Кашоги, изјави ...
  сите 146 | | | веќе видена

  Турски иследници имаат 11-минутна аудио снимка од Конзулатот на Саудиска Арабија во Истанбул, која е поврзана со убиството на новинарот Џамал ​​Кашоги, изјави ...
  сите 146 | | | веќе видена

  Турски иследници имаат 11-минутна аудио снимка во врска со убиството на Кашоги Турски иследници имаат 11-минутна аудио снимка од Конзулатот на Саудиска Арабија ...
  сите 146 | | | веќе видена