Рига

  во

  Четиринаесет ревии продефилираа на осумнаесеттото издание на „Модниот викенд Скопје“, кое понуди нетипични модни перформанси, визии за модата и за нејзината ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Скопје (03.11.2018) Вториот ден од Моден викенд Скопје започна со модната инсталација и перформанс од финалниот дел на проектот #sustainablestorymk , ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Скопје (03.11.2018) Вториот ден од Моден викенд Скопје започна со модната инсталација и перформанс од финалниот дел на проектот #sustainablestorymk , ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Вториот ден од Моден викенд Скопје започна со модната инсталација и перформанс од финалниот дел на проектот #sustainablestorymk , вчеравечер во „Скопје Мериот ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Втор ден од осумнаесеттиот Моден викенд Скопје Вториот ден од Моден викенд Скопје започна со модната инсталација и перформанс од финалниот дел на проектот ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Вториот ден од Моден викенд Скопје започна со модната инсталација и перформанс од финалниот дел на проектот #sustainablestorymk, вчеравечер во „Скопје Мериот ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Филмот „Види ја ти неа“ во режија на Горан Столевски ќе биде прикажан во официјалната програма Balkan Survey на 59. Интернационален филмски фестивал во Солун, ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Филмот „Види ја ти неа“ во режија на Горан Столевски ќе биде прикажан во официјалната програма Balkan Survey на 59. Интернационален филмски фестивал во Солун, ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Краткометражниот филм „Види ја ти неа“ во режија на Горан Столевски ќе биде прикажан во Официјалната програма Balkan Survey на 59. Интернационалниот филмски ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Краткометражниот филм „Види ја ти неа“ во режија на Горан Столевски ќе биде прикажан во Официјалната програма Balkan Survey на 59. Интернационалниот филмски ...
  сите 28 | | | веќе видена

  „Види ја ти неа“ во режија на Горан Столевски ќе биде прикажан во Официјалната програма Balkan Survey на 59. Интернационалниот филмски фестивал во Солун со две ...
  сите 29 | | | веќе видена

  „Види ја ти неа" во режија на Горан Столевски, ќе биде прикажан  во Официјалната програма Balkan Survey  на 59. Интернационалниот филмски фестивал во Солун, ...
  сите 30 | | | веќе видена

  „Види ја ти неа“ во режија на Горан Столевски ќе биде прикажан во Официјалната програма Balkan Survey на 59. Интернационалниот филмски фестивал во Солун со две ...
  сите 30 | | | веќе видена