РФМ

  во

  Претседателот на РФМ, Живко Мукаетов, и целата македонска делегација беа спроведени со полиција до салата во Кожани каде се очекува за помалку од половина час ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Во присуство на медиумите, спортските новинари и претставници на Ракометната Федерација на Македонија, во просториите на Бизнис-центарот на Халкбанк, и ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Доцна вечерва од Ракометната федерација излегоа со соопштение во врска со информациите дека околу 500-тини навивачи кои имале купено карти на натпреварот ...
  сите 11 | | | веќе видена

  За ова е свесна и Ракометната федерација на Македонија (РФМ) која упати извинување и веднаш реагираше: „Почитувани пријатели на ракометот, Ракометната ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Ракометната федерација на Македонија упати извинување до сите љубители на ракометот кои немаа можност да влезат во салата во Битола, а имаа купени влезници за ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Вчера, во присуство на медиумите, спортските новинари и претставници на Ракометната Федерација на Македонија, во просториите на Бизнис-центарот на Халкбанк, и ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Денес, во присуство на медиумите, спортските новинари и претставници на Ракометната Федерација на Македонија, во просториите на Бизнис-центарот на Халкбанк, и ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Денес, во присуство на медиумите, спортските новинари и претставници на Ракометната Федерација на Македонија, во просториите на Бизнис-центарот на Халкбанк, и ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Денес, во присуство на медиумите, спортските новинари и претставници на Ракометната Федерација на Македонија, во просториите на Бизнис-центарот на Халкбанк, и ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Денес, во присуство на медиумите, спортските новинари и претставници на Ракометната Федерација на Македонија, во просториите на Бизнис-центарот на Халкбанк, и ...
  сите 42 | | | веќе видена