Ректоратот

  во

  Намалениот наталитет и иселувачкиот бран го погоди и Универзитетот „Св. Климент Охридски“ во Битола. Годинава на четирите распишани уписни рокови се запишаа ...
  сите 2 | | | веќе видена

  За главните загадувачи на воздухот, за мерките, активностите, законските измени и низа други активности што треба да придонесат да имаме почист воздух, а под ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Скопје веќе со денови се наоѓа во топ 10 најзагадени градови во светот.Денеска на социјалните мрежи осамна фотографија од високатниците во Аеродром од каде ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Скопје веќе со денови се наоѓа во топ 10 најзагадени градови во светот. Денеска на социјалните мрежи осамна фотографија од високатниците во Аеродром од каде ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Скопје веќе со денови се наоѓа во топ 10 најзагадени градови во светот. Денеска на социјалните мрежи осамна фотографија од високатниците во Аеродром од каде ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Улогата на науката е многу важна за развојот на општеството и за секојдневниот живот на луѓето. Со одбележувањето на 10 ноември, Светски ден на науката за мир ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Улогата на науката е многу важна за развојот на општеството и за секојдневниот живот на луѓето. Со одбележувањето на 10 ноември, Светски ден на науката за мир ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Со одбележувањето на 10 ноември, Светски ден на науката за мир и развој, сакаме да го потенцираме и придонесот на науката на сите полиња без кои не би можело ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Улогата на науката е многу важна за развојот на општеството и за секојдневниот живот на луѓето. Со одбележувањето на 10 ноември, Светски ден на науката за мир ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Загрижувачки бројки вчеравечер покажуваа мерните станици за квалитетот на воздухот во повеќе скопски населби. Најалармантно е во Карпош каде во моментов ...
  сите 38 | | | веќе видена