РЕК Битола

  во

  Со инвестиција вредна 20,4 милиони евра, за реконструкција на филтрите на РЕК Битола, преземаме сериозни чекори кон заштита на животната средина во ...
  сите 5 | | | веќе видена

  [freetext] Сашо Василевски претседател на Управен одбор и генерален директор на МЕПСО Инвестициите во преносната мрежа имаат двоен ефект врз македонската ...
  | | веќе видена

  Работниот век на производството на електрична енергија од јаглен во РЕК „Битола“ се ближи кон својот крај, поради што мора уште отсега да се размислува за ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Во изјава за СКУП, министерот Шапуриќ вели дека неговиот удел во наведените компании е незначителен.Министерот Адеми, поседува акции во текстилна индустрија, ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Уште седум сертифицирани мерни станици го следат квалитетот на воздухот во Битола, покрај другите две инсталирани од Министерството за животна средина во ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Покрај функцијата, добар дел од актуелните владини функционери се сопственици или поседуваат акции во познати компании и друштва во земјата. „Гранит“, „Бетон“, ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Антикорупциската комисија не гледа дека Зоран Заев спротивно на законите, во тек на избори распиша огласи за стотици вработувања кои ќе ги плаќаат граѓаните. ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Државната комисија за спречување на корупцијата не го гледа тоа што целата јавност јасно го гледа. Антикорупциската комисија не гледа дека Зоран Заев спротивно ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Државната комисија за спречување на корупцијата не го гледа тоа што целата јавност јасно го гледа. Антикорупциската комисија не гледа дека Зоран Заев спротивно ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Државната комисија за спречување на корупцијата не го гледа тоа што целата јавност јасно го гледа. Антикорупциската комисија не гледа дека Зоран Заев спротивно ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Државната комисија за спречување на корупцијата не го гледа тоа што целата јавност јасно го гледа. Антикорупциската комисија не гледа дека Зоран Заев спротивно ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Реалното секојдневие и предизвиците на Ромите беа дел од темите кои ги говореа ораторите на темата „Ромскиот народ – минато, сегашност, иднина“. Ораторската ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Јагленот тешко дека има голема иднина во Европа, а со тоа и кај нас, зашто цената на емисиите на јаглероден диоксид ќе биде толку висока, што ваквото ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Владата предводена од СДСМ, државните претпријатија и институциите продолжуваат со мерки и проекти кои имаат за цел обезбедување на чист воздух и здрава ...
  сите 5 | | | веќе видена