Регионалниот

  во

  Заврши дводневната работилница во Делчево, како дел од проектот „Едукативен центар за безбедност и здравје при работа во Источен плански регион“. Регионалниот ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Невообичаено голема дупка се појави во дворот на кумановското семејство Азировиќ во Куманово во месноста „Багрем Бања“. Овој невообичаен настан го регистрираше ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Заврши дводневната работилница во Делчево, како дел од проектот „Едукативен центар за безбедност и здравје при работа во Источен плански регион". Регионалниот ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Претседателката на Сојузот на стопански комори Даниела Арсовска е добитник на награда за особен придонес во развојот на претприемништвото во Средна и ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Невообичаено голема дупка се појави во дворот на кумановското семејство Азировиќ во Куманово во месноста „Багрем Бања“. Овој невообичаен настан го регистрираше ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Невообичаено голема дупка се појави во дворот на кумановското семејство Азировиќ во Куманово во месноста „Багрем Бања“. Овој невообичаен настан го регистрираше ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Претседателката на Сојузот на стопански комори Даниела Арсовска е добитник на награда за особен придонес во развојот на претприемништвото во Средна и ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Претседателката на Сојузот на стопански комори Даниела Арсовска е добитник на награда за особен придонес во развојот на претприемништвото во Средна и ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Дупка со длабочина од пет до шест метри се отворила на улицата „Ѓуро Пуцар“ во Куманово поточно месноста викана Багрем бања.Како што информираат од ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози. ИЗВЕСТУВАЊЕ: Од 21.03.2019 (четврток) на регионалниот патен правец Р1103 Неготино – ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Сојузот на стопански комори (ССК) учествува на 6. Регионален самит на претприемачи кој на високо ниво се одржува во Дубровник, Хрватска. Претседателот на ССК, ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Сојузот на стопански комори (ССК) учествува на 6. Регионален самит на претприемачи кој на високо ниво се одржува во Дубровник, Хрватска. Претседателот на ССК, ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Сојузот на стопански комори (ССК) учествува на 6. Регионален самит на претприемачи кој на високо ниво се одржува во Дубровник, Хрватска. Претседателот на ССК ...
  сите 18 | | | веќе видена

  На денешниот регионален турнир во кошарка во организација на Федерацијата на училишни спортови на Македонија кој се одржа во спортската сала “26-ти април” во ...
  сите 11 | | | веќе видена