Ребека

  во

  Освен по убедливата победа без изгубен гејм на Австралија опен руската тенисерка Марија Шарапова ќе биде запаметена по селфито на кое му се воодушевува целиот ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Освен по убедливата победа без изгубен гејм на Австралија опен руската тенисерка Марија Шарапова ќе биде запаметена по селфито на кое му се воодушевува целиот ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Денеска почна првата обука на избраните 30 воспитувачи/чки за јакнење на компетенциите на кадарот во градинките. Министерството за труд и социјална политика ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Министерството за труд и социјална политика во партнерство со УНИЦЕФ и со финансиска поддршка од Британската влада, денес започнаа со серија обуки на 30 ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Денеска почна првата обука на избраните 30 воспитувачи/чки за јакнење на компетенциите на кадарот во градинките. Министерството за труд и социјална политика ...
  сите 4 | | | веќе видена

  „ Наша одговорност како наставници, воспитувачи и родители е да разбереме дека социјалниот и емоционалниот развој во раните години во голема мера им помага на ...
  сите 5 | | | веќе видена