Ре

  во

  Катерина Трајкова Нурџиева е македонски национален деец, борец во НОВ, секретар на Методија Андонов-Ченто и внука на Гоце Делчев. Катерина Нурџиева е почесен ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Во првите шест месеци од годинава загубите предизвикани од природни непогоди и од катастрофи предизвикани од човечки фактор изнесуваат 44 милијарди долари, ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Во првите шест месеци од годинава загубите предизвикани од природни непогоди и од катастрофи предизвикани од човечки фактор изнесуваат 44 милијарди долари, ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Во првите шест месеци од годинава загубите предизвикани од природни непогоди и од катастрофи предизвикани од човечки фактор изнесуваат 44 милијарди долари, ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Во првите шест месеци од годинава загубите предизвикани од природни непогоди и од катастрофи предизвикани од човечки фактор изнесуваат 44 милијарди долари, ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Во првите шест месеци од годинава загубите предизвикани од природни непогоди и од катастрофи предизвикани од човечки фактор изнесуваат 44 милијарди долари, ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Денеска на 14 август 2019 година, во село Глобочени, општина Пустец, областа Мала Преспа, се одбележа 105 години од раѓањето на Стерјо Спасе. Обраќање имаше ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Водовод Охрид апелира за штедење на водата во овој период од годината.Се известуваат сите корисници на водоснабдителниот систем со кој стопанисува МЈП-Проаква ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Водовод Охрид апелира за штедење на водата во овој период од годината. Се известуваат сите корисници на водоснабдителниот систем со кој стопанисува МЈП-Проаква ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Aсоцијацијата на специјализанти и млади лекари на својата Фејсбук страна се обрати до здравствените власти. Потсетување до здравствените власти: Медицински ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Асоцијацијата на специјализанти и млади лекари (АСМЛ) ги потсетуваат здравствените власти, за како што велат, потребното време и потрошените финансии потребни ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Да, сосема е нормално да се почувствуваме предозирани, контаминирани, згрозени, заморени… Ова не е лесно да се поднесе, и мислам дека цела нација е веќе за во ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Во врска со последните актуелни случувања околу рекетот на Боки 13, со свој осврт се јави професорката Билјана Ванковска. Нејзиниот ФБ статус го пренесуваме во ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Да, сосема е нормално да се почувствуваме предозирани, контаминирани, згрозени, заморени... Ова не е лесно да се поднесе, и мислам дека цела нација е веќе за ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Најмоќниот Galaxy Note доаѓа во две големини, со надграден S Pen и професионална камера Samsung Electronics Co., Ltd . го претстави Galaxy Note10, нова линија ...
  сите 35 | | | веќе видена