Ратко

  во

  Во Босилеград во Србија ситуацијата е алармантна откако за 2 недели 4 лица се самоубија. Се работи за една жена и три мажи, а приказната го потресе цел регион. ...
  сите 9 | | | веќе видена

  „Трансформација кон одржливо и флексибилно општество за лицата со инвалидност“ е темата на меѓународната конференција што денеска почнува во Охрид. ...
  | | веќе видена

  „Трансформација кон одржливо и флексибилно општество за лицата со инвалидност“ е темата на меѓународната конференција што денеска почнува во Охрид. ...
  сите 69 | | | веќе видена

  „Трансформација кон одржливо и флексибилно општество за лицата со инвалидност“ е темата на меѓународната конференција што денеска почнува во Охрид. ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Роеви оси нападнале неготинци, поради убодите во глава побарале лекарска помош, потврди за МИА доктор Ратко Грков, специјалист по семејна медицина. Тој појасни ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Роеви оси нападнале неготинци, поради убодите во глава побарале лекарска помош, потврди за МИА доктор Ратко Грков, специјалист по семејна медицина. Тој појасни ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Роеви оси нападнале неготинци, поради убодите во глава побарале лекарска помош, потврди за МИА доктор Ратко Грков, специјалист по семејна медицина. Тој појасни ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Меѓународниот суд во Хаг го усвои барањето на одбраната на Ратко Младиќ за изземање на тројца судии од апелацискиот совет кој ќе ја разгледува жалбата на ...
  | | веќе видена

   Тоа беше посочено на Конференција за мигранти и бегалци „Одговорности и одговори“ што во организација на Меѓународната организација за бегалци на ОН (ИОМ) од ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Роеви оси нападнале неготинци, поради убодите во глава побарале лекарска помош, потврди за МИА доктор Ратко Грков, специјалист по семејна медицина. Тој појасни ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Меѓународниот суд во Хаг го усвои барањето на одбраната на Ратко Младиќ за изземање на тројца судии од апелацискиот совет кој ќе ја разгледува жалбата на ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Ризик од активирање на т.н. Балканска мигрантска рута во моментов не постои. Сценарио за повторување на ситуацијата од 2015 година засега е исклучено. Тоа беше ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Меѓународниот суд во Хаг го усвои барањето на одбраната на Ратко Младиќ за изземање на тројца судии од апелацискиот совет кој ќе ја разгледува жалбата на ...
  сите 15 | | | веќе видена