Рамстор

  во

  За ученици и професори од СУГС „Раде Јовчевски Корчагин“ денеска се одржа промоција на одржлива туристичка тура до Матка – со автобус, изнајмување велосипед, ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Поради изградба на подземна сообраќајница на булевар Македонија“, зад ТЦ „Рамстор“, од денеска во 18 часот ќе биде воведен привремен сообраќаен режим на ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Поради изградба на подземна сообраќајница на булевар Македонија“, зад ТЦ „Рамстор“, од денеска во 18 часот ќе биде воведен привремен сообраќаен режим на ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Поради изградба на подземната сообраќајница на булеварот Македонија, зад ТЦ „Рамстор“, од денеска во 18 часот ќе биде воведен привремен сообраќаен режим на ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Петре Шилегов е синоним за неработа, неспособност и афери. За десетина месеци градоначалствување со Градот Скопје, тој стана познат како градски татко чиј ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Петре Шилегов е синоним за неработа, неспособност и афери, велат од ВМРО-ДПМНЕ. -За десетина месеци градоначалствување со Градот Скопје, тој стана познат како ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Петре Шилегов е синоним за неработа, неспособност и афери, велат од ВМРО-ДПМНЕ. -За десетина месеци градоначалствување со Градот Скопје, тој стана познат како ...
  сите 23 | | | веќе видена