Рамковниот

  во

  Пратеникот од редовите на СДСМ, Павле Богоевски, во вечерашното гостување во емисијата „Само Вистина“ истакна дека владата нема време да се „занимава“ со ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Пратеникот од редовите на СДСМ, Павле Богоевски, во вечерашното гостување во емисијата „Само Вистина“ истакна дека владата нема време да се „занимава“ со ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Не постои стекнато право на неуставен начин. Значи јас направив една уставно правна анализа на овој закон низ призма на Рамковниот договор, низ призма на ...
  сите 212 | | | веќе видена

  Не постои стекнато право на неуставен начин. Значи јас направив една уставно правна анализа на овој закон низ призма на Рамковниот договор, низ призма на ...
  сите 212 | | | веќе видена

  Не постои стекнато право на неуставен начин. Значи јас направив една уставно правна анализа на овој закон низ призма на Рамковниот договор, низ призма на ...
  сите 212 | | | веќе видена

  Не постои стекнато право на неуставен начин. Значи јас направив една уставно правна анализа на овој закон низ призма на Рамковниот договор, низ призма на ...
  сите 212 | | | веќе видена

  Професорката Гордана Силјановска како гостин во вестите на Сител телевизија истакна дека во однос на преземањето на функцијата Претсдател на Република ...
  сите 212 | | | веќе видена

  Гости во отвореното Студио 1 со уредникот Сашо Ордановски беа колумнистката Ана Пановска и професорот Мерсел Биљали. Тема на разговор беа претседателските ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Една година од смртта на функционерот на ДУИ, Абдулаќим Адеми се одржа комеморација за неговиот живот и дело. На комеморативната академија лидерот на ДУИ, Али ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Транспаретноста, отчетноста и интегритетот во процесот на јавните набавки кај министерствата, владините секретаријати и Собранието во 2017 година е малку ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Транспаретноста, отчетноста и интегритетот во процесот на јавните набавки кај министерствата, владините секретаријати и Собранието во 2017 година е малку ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Анализите покажале дека институциите повеќе милуваат да склучуваат договори во 4 очи. Само две институции ги објавувале огласите како и склучените договори. ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Транспаретноста, отчетноста и интегритетот во процесот на јавните набавки кај министерствата, владините секретаријати и Собранието во 2017 година е малку ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Транспаретноста, отчетноста и интегритетот во процесот на јавните набавки кај министерствата, владините секретаријати и Собранието во 2017 година е малку ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Транспаретноста, отчетноста и интегритетот во процесот на јавните набавки кај министерствата, владините секретаријати и Собранието во 2017 година е малку ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Транспаретноста, отчетноста и интегритетот во процесот на јавните набавки кај министерствата, владините секретаријати и Собранието во 2017 година е малку ...
  сите 19 | | | веќе видена