Рамиз Мерко

  во

  1 Комичарите добија сериозна конкуренција во вицепремиерот за евроинтеграции Бујар Османи. Откако со Париз и Берлин ја нареди работата да добиеме датум за ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Денес со свечена манифестација во присуство на гости од локално и централно ниво како и граѓани на Лабуништа и соседните метса во употреба свечено беше ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Денес, мешовита владина група предводена од министерот без ресор задолжен за дијаспора, Едмонд Адеми, одржа работни средби со општините Охрид и Струга за ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Нудејќи го Планот за живот, СДС беше најголем гласноговорник за грижата за средната класа, спротивставувањето на нееднаквоста, како и борбата за поправедно ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Mешовита владина група предводена од министерот без ресор задолжен за дијаспора, Едмонд Адеми, денеска одржа работни средби со општините Охрид и Струга за ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Како што соопшти владината прес-служба, на средбите со градоначалниците Константин Георгиевски и Рамиз Мерко и општинските служби се разгледувале работните ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Мешовита владина група предводена од министерот без ресор задолжен за дијаспора Едмонд Адеми денеска одржа средби со претставници од општините Охрид и Струга ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Mешовита владина група предводена од министерот без ресор задолжен за дијаспората, Едмонд Адеми, денеска одржа работни средби со општините Охрид и Струга за ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Мешовита владина група предводена од министерот без ресор задолжен за дијаспора Едмонд Адеми денеска одржа средби со претставници од општините Охрид и Струга ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Mешовита владина група предводена од министерот без ресор задолжен за дијаспора Едмонд Адеми денеска одржа средби со претставници од општините Охрид и Струга ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Мешовита владина група предводена од министерот без ресор задолжен за дијаспора Едмонд Адеми денеска одржа средби со претставници од општините Охрид и Струга ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Мешовита владина група предводена од министерот без ресор задолжен за дијаспора Едмонд Адеми денеска одржа средби со претставници од општините Охрид и Струга ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Мешовита владина група предводена од министерот без ресор задолжен за дијаспора Едмонд Адеми денеска одржа средби со претставници од општините Охрид и Струга ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Mешовита владина група предводена од министерот без ресор задолжен за дијаспората, Едмонд Адеми, денеска одржа работни средби со општините Охрид и Струга за ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Денес, мешовита владина група предводена од министерот без ресор задолжен за дијаспора, Едмонд Адеми, се одржани работни средби со општините Охрид и Струга за ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Денес, мешовита владина група предводена од министерот без ресор задолжен за дијаспора, Едмонд Адеми, одржа работни средби со општините Охрид и Струга за ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Новата учебна година е пред самиот старт, а инфраструктурните проекти во образованието за Владата на Зоран Заев воопшто не се приоритет, обвинува Комисијата за ...
  сите 177 | | | веќе видена

  Новата учебна година е пред самиот старт, а инфраструктурните проекти во образованието за Владата на Зоран Заев воопшто не се приоритет, обвинува Комисијата за ...
  сите 32 | | | веќе видена