Рајан

  во

  Светската здравствена организација (СЗО) објави дека нејзиниот тим, кој го испитува потеклото на епидемијата на коронавирус во Кина, ја завршила својата мисија ...
  сите 107 | | | веќе видена

  Светската здравствена организација (СЗО) денеска предупреди дека можеби никогаш нема да има сигурен лек за коронавирусот, иако сите се надеваат на спасоносна ...
  сите 107 | | | веќе видена

  Светската здравствена организација (СЗО) објави дека нејзиниот тим, кој го испитува потеклото на епидемијата на коронавирус во Кина, ја завршила својата мисија ...
  сите 107 | | | веќе видена

  Светската здравствена организација (СЗО) објави дека нејзиниот тим, кој го испитува потеклото на епидемијата на коронавирус во Кина, ја завршила својата мисија ...
  сите 107 | | | веќе видена

  Светската здравствена организација (СЗО) денеска предупреди дека можеби никогаш нема да има сигурен лек за коронавирусот во вид на спасоносна вакцина и дека ...
  сите 107 | | | веќе видена

  Можно е никогаш да не се најде решение за коронавирусот. Генералниот директор на СЗО, Тедрос Аданом Габриезус и директорот за вонредни состојби Мајк Рајан ...
  сите 107 | | | веќе видена

  Од Светската здравствена организација (СЗО) денеска апелираа со предупредување дека, и покрај големите надежи дека ќе најдат вакцина, никогаш не може да има ...
  сите 107 | | | веќе видена

  Светската здравствена организација (СЗО) денеска предупреди дека можеби никогаш нема да има сигурен лек за коронавирусот, иако сите се надеваат на спасоносна ...
  сите 107 | | | веќе видена

   Обично слушаме за неверствата, раскинувањата и разводите во Холивуд, но тоа не значи дека овде не постојат стабилни врски. Без разлика дали се Џон Леџенд и ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Јужна Африка има повеќе од половина милион потврдени случаи на ковид-19, соопшти Министерството за здравство на земјата, дидека во цела Африка заразени се ...
  сите 313 | | | веќе видена