Радмила Шеќеринска

  во

  Во посета на касарната во Ѓорче Петров, во моментот кога пристигна најголемата пратка на нови гуми за армиските возила од набавката за годинава. Работите ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Полицајци или војници ќе се грижат за безбедноста на здравствените работници и пациентите во ургентните центри. Министерот за здравство најави дека за неколку ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Полицајци или војници ќе се грижат за безбедноста на здравствените работници и пациентите во ургентните центри. Министерот за здравство најави дека за неколку ...
  сите 73 | | | веќе видена

  На министерот за здравство Венко Филипче не му се давале пари за ангажирање на агенција за обезбедување на Клиничкиот центар, па разговарал со Радмила ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Полицајци или војници ќе се грижат за безбедноста на здравствените работници и пациентите во ургентните центри. Министерот за здравство најави дека за неколку ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Брифинг со амбасадорите на земјите членки на НАТО акредитирани во Република Македонија. Ја презентиравме Програмата за продолжување на реформите која ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Во заедничката изјава што денес ја потпишавме во Будва со колегите министри од Албанија, Босна и Херцеговина, Хрватска и Црна Гора, и заменичката помошник на ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Групата А5 во полн состав во Будва. Неодамнешните Пристапни разговори на Македонија со НАТО и идниот статус на земја членка, добија поздрав и силна поддршка во ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Групата А5 во полн состав во Будва. Неодамнешните Пристапни разговори на Македонија со НАТО и идниот статус на земја членка, добија поздрав и силна поддршка, ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Состанокот на министри од Американско-Јадранската повелба (А5) утрово во Будва го почнав со работен појадок со заменик - помошничката на секретарот за одбрана ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Експремиерот Никола Груевски е во Будимпшета и ќе бара политички азил од Унгарија. Тој дненовиве добивал законаи по неговиот живот. Објавата за тоа каде се ...
  сите 224 | | | веќе видена

  На состанокот на Комитетот за интеграција на Република Македонија во НАТО заедно со клучните министри ја финализиравме Програмата за продолжување на реформите ...
  сите 45 | | | веќе видена

  На денешен ден се потсетуваме на бесмисленоста и суровоста на војните, на ужасот и тагата кои ги оставаат. На денешен ден пред 100 години, во 1918 година, беше ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Среќен роденден, моја драга #СДММ! Честитки до сите минати и идни членови. Многу успеси, победи и научени лекции! Уште повеќе членови, солидарност и ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Од церемонијата за промена на државните знамиња пред Владата на Република Македонија, со која го одбележавме Денот на Баталјонот за почести. Честитки до ...
  сите 16 | | | веќе видена