Пурс

  во

  Во извештајот со кој минатата недела агенцијата „Стандард и Пурс“ го потврди кредитниот рејтинг на земјава „ББ-“, со стабилен изглед, одделно внимание ѝ е ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Извештајот на „Стандард енд пурс“ е позитивен и покажува дека земјава и јавните финансии одат во добра насока, вели министерот за финансии Драган Тевдовски во ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Извештајот на „Стандард енд пурс“ е позитивен и покажува дека земјава и јавните финансии одат во добра насока, вели министерот за финансии Драган Тевдовски во ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Извештајот на „Стандард енд пурс“ е позитивен и покажува дека земјава и јавните финансии одат во добра насока, вели министерот за финансии Драган Тевдовски во ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Извештајот на „Стандард енд пурс“ е позитивен и покажува дека земјава и јавните финансии одат во добра насока, вели министерот за финансии Драган Тевдовски во ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Откако вчера Меѓународната агенција го потврди кредитниот рејтинг на земјава ББ-, со стабилен изглед . Првиот финансиер за следниот период очекува и ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Стандард и пурс го потврди кредитниот рејтинг ББ-, со стабилен изглед. Во извештајот се вели дека решавањето на спорот со името е позитивен чекор кој ги отвора ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Aгенцијата „Стандард енд пурс“ (“Standard and Poor’s”) соопшти дека го потврдува кредитниот рејтинг на Северна Македонија ББ-, со стабилен изглед. Според ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Aгенцијата „Стандард енд пурс“ (“Standard and Poor’s”) соопшти дека го потврдува кредитниот рејтинг на Македонија ББ-, со стабилен изглед. Според извештајот, ...
  сите 12 | | | веќе видена

  генцијата „Стандард енд пурс“ (“Standard and Poor’s”) соопшти дека го потврдува кредитниот рејтинг ББ- на Македонија, исто како и минатата година. „Стандард ...
  сите 13 | | | веќе видена

   Според извештајот, решавањето на спорот со името е круцијален позитивен чекор, и ги отвора вратите за членство во НАТО и почеток на преговорите за членство во ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Aгенцијата „Стандард енд пурс“ (“Standard and Poor’s”) соопшти дека го потврдува кредитниот рејтинг на Македонија ББ-, со стабилен изглед. Според извештајот, ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Aгенцијата „Стандард енд пурс“ (“Standard and Poor’s”) соопшти дека го потврдува кредитниот рејтинг на Северна Македонија ББ-, со стабилен изглед. Според ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Aгенцијата „Стандард енд пурс“ (“Standard and Poor’s”) соопшти дека го потврдува кредитниот рејтинг на Северна Македонија ББ-, со стабилен изглед. Според ...
  сите 23 | | | веќе видена