Пролет

  во

  Риби Припадниците на овој знак, конечно за време на пролетта ќе го пронајдат својот партнер, со кој ќе започнат врска полна со хармонија и разбирање. За нив ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Долгометражниот игран филм „Незаборавна пролет во заборавено село“ е прифатен во официјална селекција на Московскиот меѓународен филмски фестивал без да биде ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Некако заедно со пролетта сè тргнува на подобро, па така сè поголем број од нас се заљубуваат, како во себе, во животот, така и во припадник на спротивниот ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Вчерашните пожари во неколку битолски села од кои најголемиот во потпелистерското село Ротино беа намерно предизвикани, изјави Костадин Поповски, командир на ...
  сите 256 | | | веќе видена

  Традиционално осма година по ред ја продолжуваме соработката и доделуваме гратис курс за една од програмите на Школата за уметност и дизајн „Џолев и ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Најдобар избор за оваа пролет!Време е за лесни оброци кои го чистат телото од токсини. Никогаш нема да направите грешка ако сварите супа полна со зеленчук и ќе ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Вчерашните пожари во неколку битолски села од кои најголемиот во потпелистерското село Ротино беа намерно предизвикани, изјави Костадин Поповски, командир на ...
  сите 256 | | | веќе видена

  На првиот пролетен ден во новиот простор на Школата за уметност и дизајн „Џолев и уметностите“, во рамките на објектот „Јавна соба“, се одржа отворен ден под ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Вчерашните пожари во неколку битолски села од кои најголемиот во потпелистерското село Ротино беа намерно предизвикани, изјави Костадин Поповски, командир на ...
  сите 256 | | | веќе видена

  Универзална сала нема да почне да се реновира ниту годинава, како што ветија лани градоначалникот Петре Шилегов и поранешниот министер за култура Роберт ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Вчерашните пожари во неколку битолски села од кои најголемиот во потпелистерското село Ротино беа намерно предизвикани, изјави Костадин Поповски, командир на ...
  сите 256 | | | веќе видена

  Мантрата на арапската пролет повторно се слуша. „Народот сака режимот да замине“, извикуваат десетици илјади незадоволни Алжирци, кои бараат крај на владеењето ...
  сите 10 | | | веќе видена