ПроКредит

  во

  Со цел подигнување на свесноста за заштита на животната средина во која живееме и придонес кон намалувањето на загадувањето во Скопје, ПроКредит Банка ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Со цел подигнување на свесноста за заштита на животната средина во која живееме и придонес кон намалувањето на загадувањето во Скопје, ПроКредит Банка ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Со цел подигнување на свесноста за заштита на животната средина во која живееме и придонес кон намалувањето на загадувањето во Скопје, ПроКредит Банка ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Со цел подигнување на свесноста за заштита на животната средина во која живееме и придонес кон намалувањето на загадувањето во Скопје, ПроКредит Банка ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Со цел подигнување на свесноста за заштита на животната средина во која живееме и придонес кон намалувањето на загадувањето во Скопје, ПроКредит Банка ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Со цел подигнување на свесноста за заштита на животната средина во која живееме и придонес кон намалувањето на загадувањето во Скопје, иницираше настан за ...
  сите 26 | | | веќе видена

  На булевар „Илинденска“ во близина на трговскиот центар Скопје Сити Мол имало поплава. На улица Илинденска во близина на трговскиот центар „Сити мол“ во Карпош ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Булварот Илинден вечерва беше поплавен кога пукна водоводна цевка, а водата се излеа покрај банката „Прокредит“, па сè до трговскиот центар „Сити мол“. ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Откако КУРИР објави за поплавата на булевар „Илинденска“, се огласија и од Град Скопје на Фејсбук. -Ве известуваме дека на булевар „Илинден“ во близина на ...
  сите 42 | | | веќе видена