Прогрес

  во

  Никола Димитров, кандидатот на СДСМ и носител на листа во ИЕ1 од коалицијата „Можеме“ на граѓанската трибина во Чаир, вечерва зборуваше за наследената состојба ...
  | | веќе видена | слични

  Никола Димитров, кандидатот на СДСМ и носител на листа во ИЕ1 од коалицијата „Можеме“ на граѓанската трибина во Чаир, вечерва зборуваше за наследената состојба ...
  сите 289 | | | веќе видена

  Изјава за медиуми, Љупчо Николовски, генерален секретар на СДСМ и носител на листата во ИЕ 3. Почитувани пријатели, Ве поздравувам од Кочани, и овде како и во ...
  | | веќе видена | слични

  Гледаат кој работи со план, кој е домаќин човек, а кој има план само да го заштити криминалот и да нема судски разрешници. За само две и пол години покажавме ...
  сите 147 | | | веќе видена

  Ве поздравувам од Кочани, и овде како и во цел Источен регион, граѓаните препознаваат разликата. Гледаат кој работи со план, кој е домаќин човек, а кој има ...
  сите 147 | | | веќе видена

  Заменик-претседателката на СДСМ Радмила Шекеринска, вчера говореше на граѓанската трибина во Дебар и притоа се осврна на работењето на техничките министри и ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Заменик-претседателката на СДСМ Радмила Шекеринска, вчера говореше на граѓанската трибина во Дебар и притоа се осврна на работењето на техничките министри и ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Заменик-претседателката на СДСМ Радмила Шекеринска, вчера говореше на граѓанската трибина во Дебар и притоа се осврна на работењето на техничките министри и ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Реформа на администрацијата, промена на изборниот модел преку воведување една изборна единица со отворени листи, намалување на бројот на пратеници, кратење на ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Реформа на администрацијата, промена на изборниот модел преку воведување една изборна единица со отворени листи, намалување на бројот на пратеници, кратење на ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Реформа на администрацијата, промена на изборниот модел преку воведување една изборна единица со отворени листи, намалување на бројот на пратеници, кратење на ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Владимир Нешковиќ, родум од Скопје повеќе години живее работи во главниот град на Словенија. Во интервју за МИА го објаснува мотивот зошто тој заедно со повеќе ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Владимир Нешковиќ, родум од Скопје повеќе години живее работи во главниот град на Словенија. Во интервју за МИА го објаснува мотивот зошто тој заедно со повеќе ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Владимир Нешковиќ, родум од Скопје повеќе години живее работи во главниот град на Словенија. Во интервју за МИА го објаснува мотивот зошто тој заедно со повеќе ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Најголемата независна деловна организација кај нас и водечка деловна мрежа, Сојузот на стопански комори на Македонија, за претседател има жена, Данела ...
  сите 84 | | | веќе видена

  Николовски: Почитувани граѓани, почитувани медиуми Измина првата недела од изборната кампања и граѓаните имаа многу убава можност да ја видат разликата меѓу ...
  сите 38 | | | веќе видена

  За само две и пол години поставивме силна основа за раст. Горд сум на успесите, но и свесен дека не се ни приближно до тоа што треба да се оствари во идниот ...
  сите 38 | | | веќе видена