Пробиштип

  во

  Полицијата поднесе кривична пријава против 57-годишниот директор на основното училиште „Кочо Рацин“ во Кратово за сторено кривично дело злоупотреба на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Полицијата поднесе кривична пријава против 57-годишниот директор на основното училиште „Кочо Рацин“ во Кратово за сторено кривично дело злоупотреба на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Десет месеци не земале плата и се оставени на работ на егзистенцијата, сите вработени во студентскиот дом „Доне Божинов“ во Пробиштип. Еден од вработените ...
  сите 6 | | | веќе видена

  – Јавното претпријатие Агро Берза има 9 вработени и 11 директори а сега ќе добијат и заменик директор?!?!! Па добро, ова е комично и трагично! Миомир ...
  | | веќе видена | слични

  Триесет територијални единици во Македонија поседуваат 220 возила за противпожарни возила чија просечна возраст е 27 години, покажува анализата на Центарот за ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Триесет територијални единици во Македонија поседуваат 220 возила за противпожарни возила чија просечна возраст е 27 години, покажува анализата на Центарот за ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Триесет територијални единици во Македонија поседуваат 220 возила за противпожарни возила чија просечна возраст е 27 години, покажува анализата на Центарот за ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Триесет територијални единици во Македонија поседуваат 220 возила за противпожарни возила чија просечна возраст е 27 години, покажува анализата на Центарот за ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Триесет територијални единици во Македонија поседуваат 220 возила за противпожарни возила чија просечна возраст е 27 години, покажува анализата на Центарот за ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Триесет територијални единици во Македонија поседуваат 220 возила за противпожарни возила чија просечна возраст е 27 години, покажува анализата на Центарот за ...
  сите 36 | | | веќе видена