Пристапниот

  во

  Двајцата евро-пратеници кои неколку дена имаа средби со политички и граѓански претставници, денеска изјавија дека во врска со претстојниот референдум воопшто ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Сакаме да ја градиме Европа заедно со вас. Убедена сум дека референдумот ќе биде успешен и дека на крајот ќе се движите по вистинскиот пат, изјави германската ...
  сите 66 | | | веќе видена

  Сакаме да ја градиме Европа заедно со вас. Убедена сум дека референдумот ќе биде успешен и дека на крајот ќе се движите по вистинскиот пат, изјави германската ...
  сите 66 | | | веќе видена

  На средбата, како што информираат од собраниската прес-служба, покрај претседателот на Собранието, присуствувале и двајцата потпретседатели Ременска и Мисовски ...
  сите 79 | | | веќе видена

  Претседателот на Собранието на Република Македонија, Талат Џафери се сретна со Елизабета Трента, министерка за одбрана во Владата на Италија, која е во ...
  сите 79 | | | веќе видена

  Претседателот на Собранието на Република Македонија, Талат Џафери, се сретна со Елизабета Трента, министерка за одбрана во владата на Италија, која е во ...
  сите 79 | | | веќе видена