Пријатели

  во

  Српскиот министер за одбрана, Александар Вулин, по гласањето на Македонија и Црна Гора за прием на Косово во Интерпол, го повика Претседателот на Србија, ...
  сите 144 | | | веќе видена

  Српскиот министер за одбрана, Александар Вулин, по гласањето на Македонија и Црна Гора за прием на Косово во Интерпол, го повика Претседателот на Србија, ...
  сите 144 | | | веќе видена

  Мери Кеј Летурно била наставничка во шесто одделение во Сиетл, кога била уапсена поради силување малолетник. Во 1997 година, медиумите бруеа за оваа ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Српскиот министер за одбрана, Александар Вулин, изјави дека Србија треба да го промени својот став кон Македонија и Црна Гора, бидејќи во тие земји нема ...
  сите 144 | | | веќе видена

  Српскиот министер за одбрана Александар Вулин од претседателот на Србија Александар Вучиќ бара да го промени односот кон Македонија и Црна Гора кои што го ...
  сите 144 | | | веќе видена

  Српскиот министер за одбрана, Александар Вулин, по гласањето на Македонија и Црна Гора за прием на Косово во Интерпол, го повика Претседателот на Србија, ...
  сите 144 | | | веќе видена

  50-годишен човек чиј идентитет засега остана непознат, загина при скок од карпа во Назаре, Португалија, кога при слободниот пад на време не му се отвори ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Кирил Ставрев е главен готвач во Дистрикт бар и ресторан кадешто неодамна ја почна приказната наречена „Chef’s Table“, преку која, како што вели, сака да ја ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Српскиот министер за одбрана, Александар Вулин, по гласањето на Македонија и Црна Гора за прием на Косово во Интерпол, го повика Претседателот на Србија, ...
  сите 144 | | | веќе видена