Прифатниот

  во

  Децата во прифатниот центар во Рукбан во Сирија, во кој екстремистичките групи со поддршка на САД под присила држат бегалци, поради катастрофалната состојба, ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Децата во прифатниот центар во Рукбан во Сирија, во кој екстремистичките групи со поддршка на САД под присила држат бегалци, поради катастрофалната состојба, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Децата во прифатниот центар во Рукбан во Сирија, во кој екстремистичките групи со поддршка на САД под присила држат бегалци, поради катастрофалната состојба, ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Децата во прифатниот центар во Рукбан во Сирија, во кој екстремистичките групи со поддршка на САД под присила држат бегалци, поради катастрофалната состојба, ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Откако во декември силувал девојка со посебни потреби, судот во Бихаќ во Босна и Херцеговина, на малолетниот мигрант од Пакистан, заразен со ХИВ вирус, му ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Месечниот извештај за состојбата со човековите права во Република Македонија за јануари 2019 година опфаќа теми од областите: судство, дискриминација, семејно ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Иако 42-годишната Хинд Алболуки тврди дека се соочува со закани од страна на нејзиното семејство само затоа што побарала развод од сопругот, сепак МВР го одби ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Иако 42-годишната Хинд Алболуки тврди дека се соочува со закани од страна на нејзиното семејство само затоа што побарала развод од сопругот, сепак МВР го одби ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Хинд Алболуки е 42 годишна жена, родена е во Дубаи, а веќе неколку недели е во центарот за странци во Гази Баба. Во Македонија бара азил, бидејќи, како што ...
  сите 28 | | | веќе видена