Прешево

  во

  Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска во Поградец, Република Албанија, оствари работна средба со министерот за внатрешни работи на Република ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, денеска во Поградец, Република Албанија, се сретна со министерот за внатрешни работи на Република Албанија, ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, денеска во Поградец, Република Албанија, се сретна со министерот за внатрешни работи на Република Албанија, ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска во Поградец, Република Албанија, имаше работна средба со министерот за внатрешни работи на Албанија ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, денеска во Поградец, Република Албанија, се сретна со министерот за внатрешни работи на Република Албанија, ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Српското Министерство за финансии, Царинската управа, објави дека го затвара царинскиот терминал во Прешево поради опаѓање на увозот-извозот. Царинењето, ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Српското Министерство за финансии, Царинската управа, објави дека го затвара царинскиот терминал во Прешево поради опаѓање на увозот-извозот. Царинењето, ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Српското Министерство за финансии, Царинската управа, објави дека го затвара царинскиот терминал во Прешево поради опаѓање на увозот-извозот. Царинењето, ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Царинењето, наместо во Прешево, ќе се врши во градот Врање, на околу 40 километри од српско-македонската граница. Од Управата на Царината на Србија денеска ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Српското Министерство за финансии, Царинската управа, објави дека го затвара царинскиот терминал во Прешево поради опаѓање на увозот-извозот. Царинењето, ...
  сите 12 | | | веќе видена