Пресека

  во

  Во две недели три фатални сообраќајни несреќи во кои животот го загубија три лица, а десетина се повредени. Ова е црниот биланс од билтенот на СВР Охрид, ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Наместо 411, автопатот Кичево Охрид ќе чини 600 милиони евра. Грешките во проектот на претходата влада на Груевски, граѓаните ќе ги платат со дополнителни ...
  сите 74 | | | веќе видена

  По една година преговори помеѓу Владата и кинеската компанија „Синохидро“, главниот изведувач на работите на автопатската делница Кичево-Охрид, денеска на ...
  сите 78 | | | веќе видена

  По една година преговори помеѓу Владата и кинеската компанија „Синохидро“, главниот изведувач на работите на автопатската делница Кичево-Охрид, денеска на ...
  сите 79 | | | веќе видена

   Владата го подготви 3от анекс договор, чија вредност е 187 милиони евра, кои исто така треба да се обезбедат преку кредит од кинеската Ексим банка. За Владата ...
  сите 70 | | | веќе видена

  По една година преговори помеѓу Владата и кинеската компанија Синохидро, главниот изведувач на работите на автопатската делница Кичево-Охрид, денес на Владина ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Изградбата на автопатот Кичево-Охрид ќе чини дополнителни 187 милиони евра. Владата на вчерашната седница го усвои новиот трет анекс на договорот со ...
  сите 83 | | | веќе видена

  По една година преговори помеѓу Владата и кинеската компанија „Синохидро“, главниот изведувач на работите на автопатската делница Кичево-Охрид, денеска на ...
  сите 85 | | | веќе видена

  По една година преговори помеѓу Владата на Република Македонија и кинеската компанија Синохидро, главниот изведувач на работите на автопатската делница ...
  сите 86 | | | веќе видена

  Дополнителни 187 милиони евра ќе чини изградбата на автопатот Кичево-Охрид. Со новиот трет анекс на договорот со изведувачот на градежните работи кинески ...
  сите 84 | | | веќе видена

  Со новиот трет анекс на договорот со изведувачот на градежните работи кинески „Синохидро", што го усвои денеска на седница Владата по едногодишни преговори, се ...
  сите 85 | | | веќе видена

  Автопатот Кичево-Охрид ќе чини дополнителни 187 милиони евра, заштеда од 95 милиони евра Дополнителни 187 милиони евра ќе чини изградбата на автопатот ...
  сите 86 | | | веќе видена

  Дополнителни 187 милиони евра ќе чини изградбата на автопатот Кичево-Охрид. Со новиот трет анекс на договорот со изведувачот на градежните работи кинески ...
  сите 87 | | | веќе видена