Правилникот

  во

  Динамичниот живот на популацијата денес ја зголемува потребата од користење на додатоци na исхраната, а во развиените земји тоа е секојдневие. Овие производи ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Петнаесетина невладини организации, меѓу кои и Хелсиншкиот комитет, „Цивил“, Македонското здружение на младите правници, „Евротинк“, МОФ, „Транспаренси ...
  сите 112 | | | веќе видена

  Најостро ги осудуваме пропустите, неажурноста и непочитувањето на одредбите од Законот за извршување на санкции и Правилникот за начинот на вршење на ...
  сите 112 | | | веќе видена

  Петнаесетина невладини организации меѓу кои и Хелсиншкиот комитет, Цивил, Македонското здружение на млади правници, Евротинк, МОФ, Транспаренси Интернешнл и ...
  сите 112 | | | веќе видена

  Петнаесетина невладини организации меѓу кои и Хелсиншкиот комитет, Цивил, Македонското здружение на млади правници, Евротинк, МОФ, Транспаренси Интернешнл и ...
  сите 112 | | | веќе видена

  Петнаесетина невладини организации меѓу кои и Хелсиншкиот комитет, Цивил, Македонското здружение на млади правници, Евротинк, МОФ, Транспаренси Интернешнл и ...
  сите 112 | | | веќе видена

  Хелсиншкиот комитет денеска преку соопштение ги осуди пропустите што резултираат со бегство на осудениот Никола Груевски. Во продолжение го пренесуваме целото ...
  сите 112 | | | веќе видена

  Петнаесетина невладини организации меѓу кои и Хелсиншкиот комитет, Цивил, Македонското здружение на млади правници, Евротинк, МОФ, Транспаренси Интернешнл и ...
  сите 112 | | | веќе видена

  Петнаесетина невладини организации меѓу кои и Хелсиншкиот комитет, Цивил, Македонското здружение на млади правници, Евротинк, МОФ, Транспаренси Интернешнл и ...
  сите 112 | | | веќе видена

  Петнаесетина невладини организации меѓу кои и Хелсиншкиот комитет, Цивил, Македонското здружение на млади правници, Евротинк, МОФ, Транспаренси Интернешнл и ...
  сите 112 | | | веќе видена

  Хелсиншкиот комитет денеска преку соопштение ги осуди пропустите што резултираат со бегство на осудениот Никола Груевски.Го пренесуваме целото ...
  сите 112 | | | веќе видена

  Осуда за пропустите и неажурноста на институциите, кои дозволија бегство на осудениот поранешен премиер Никола Груевски упатија четиринаесет невладини ...
  сите 112 | | | веќе видена

  СВР-Битола на сообраќајниците во градот, во директна комуникација со возачите реализира инфо-акција за безбеден сообраќај во зимски услови. На возачите им дели ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Соопштение на Хелсиншкиот комитет за човекови права: Најостро ги осудуваме пропустите, неажурноста и непочитувањето на одредбите од Законот за извршување на ...
  сите 112 | | | веќе видена