Правилник

  во

  Вевчани, 20. ноември 2018 (ИНПРЕС) – Пред една година во мојата предизборна програма јавно Ви ветив, чесно, домаќинско, транспарентно и отчетно работење, а се ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Најостро ги осудуваме пропустите, неажурноста и непочитувањето на одредбите од Законот за извршување на санкции и Правилникот за начинот на вршење на ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Хелсиншкиот комитет денеска преку соопштение ги осуди пропустите што резултираат со бегство на осудениот Никола Груевски. Во продолжение го пренесуваме целото ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Хелсиншкиот комитет денеска преку соопштение ги осуди пропустите што резултираат со бегство на осудениот Никола Груевски.Го пренесуваме целото ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Осуда за пропустите и неажурноста на институциите, кои дозволија бегство на осудениот поранешен премиер Никола Груевски упатија четиринаесет невладини ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Соопштение на Хелсиншкиот комитет за човекови права: Најостро ги осудуваме пропустите, неажурноста и непочитувањето на одредбите од Законот за извршување на ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Еволуцијата на фудбалот ги опфати и слободните удари или прекините, како сакате повеќе. Така сме гледале зад топката да се наредат 3-4 играчи и како во играта ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Во врска со реакциите во јавноста упатени кон ОС Скопје 1, а по однос на извршувањето на правосилната пресуда по предметот познат како „Тенк“, со која ...
  сите 100 | | | веќе видена

  По трите случаи на бегство по изрекување на мерката притвор или затворски казни и повеќе од очигледно е дека е потребно да се направи проценка на ...
  сите 100 | | | веќе видена

  По трите случаи на бегство по изрекување на мерката притвор или затворски казни и повеќе од очигледно е дека е потребно да се направи проценка на ...
  сите 100 | | | веќе видена

  По трите случаи на бегство по изрекување на мерката притвор или затворски казни и повеќе од очигледно е дека е потребно да се направи проценка на ...
  сите 100 | | | веќе видена

  По трите случаи на бегство по изрекување на мерката притвор или затворски казни и повеќе од очигледно е дека е потребно да се направи проценка на ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Во Македонија се увезуваат акумулатори, гуми и отпадно железо за рециклирање и доработка. Начините на кој се увезуваат, нивната примена е законски утврдено, но ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Во Македонија се увезуваат акумулатори, гуми и отпадно железо за рециклирање и доработка. Начините на кој се увезуваат, нивната примена е законски утврдено, но ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Во Македонија се увезуваат акумулатори, гуми и отпадно железо за рециклирање и доработка. Начините на кој се увезуваат, нивната примена е законски утврдено, но ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Во Македонија се увезуваат акумулатори, гуми и отпадно железо за рециклирање и доработка. Начините на кој се увезуваат, нивната примена е законски утврдено, но ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Во Македонија се увезуваат акумулатори, гуми и отпадно железо за рециклирање и доработка. Начините на кој се увезуваат, нивната примена е законски утврдено, но ...
  сите 6 | | | веќе видена