Постојат

  во

  Сомнително труење на критичарот на Кремљ Петaр Верзилов во Москва, само неколку месеци по труењето со нервни агенси во Велика Британија, што доведе до еден ...
  сите 15 | | | веќе видена

  За професорот на Медицинскиот факултет при Универзитетот Колубија, во Њујорк, излегување на референдумот не е разлика во мислење туку е национално предавство, ...
  | | веќе видена

  Во обид да се откријат тајните за вработување во една од најдобрите стартап компании, „LinkedIn“ проучуваше повеќе од 3.000 огласи за работа. Преку своето ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Ана Салтирова Давидовски е социјален работиник кој има магистрирано на менаџмент на човечки ресурси, Менаџер за човечки ресурси во АМСМ, NLP (неуролингвистичко ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Можеби звучи чудно, но понекогаш не сте компатибилни со својот партнер и вашиот брак не значи дека би функционирал како што треба, дури и ако во врската сѐ ви ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Графитите како уметничка форма датираат уште од времето на античка Грција и Римската Империја. Иако во денешно време во Македонија графитите сè уште се еден ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Ги издвојуваме најчестите начини на кои несвесно, а лошо ги трошиме нашите пари. Дури и ако сте богати, расфрлањето со пари е глупава работа. Одвојте време и ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Графитите како уметничка форма датираат уште од времето на Античка Грција и Римската Империја. Иако во денешно време во Македонија графитите се уште се еден ...
  сите 15 | | | веќе видена

   Графитите како уметничка форма датираат уште од времето на Античка Грција и Римската Империја. Иако во денешно време во Македонија графитите сеуште се еден ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Графитите како уметничка форма датираат уште од времето на Античка Грција и Римската Империја. Иако во денешно време во Македонија графитите сеуште се еден вид ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Графитите како уметничка форма датираат уште од времето на Античка Грција и Римската Империја. Иако во денешно време во Македонија графитите сеуште се еден вид ...
  сите 15 | | | веќе видена