Португалија

  во

   Ми стана навика да ја посетувам Португалија. Иако има доста причини, сепак потребата да се соочам со Атлантскиот Океан и да се измешам со набојот на емоции ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Фернандо Сантос, португалскиот фудбалски селектор, објави листа на играчи за почеток на квалификациите за Европското првенство 2020. Најдобриот португалски ...
  сите 115 | | | веќе видена

  Фернандо Сантос, португалскиот фудбалски селектор, објави листа на играчи за почеток на квалификациите за Европското првенство 2020. Најдобриот португалски ...
  сите 115 | | | веќе видена

  По двете фатални несреќи и приземјени модели од типот на 737 Макс 8 во целиот свет, Боинг продолжува со производство на проблематичната флота 737 Макс, објави ...
  сите 140 | | | веќе видена

  Tорино, 15 март 2019 (МИА) – Фернандо Сантос, португалскиот фудбалски селектор, објави листа на играчи за почеток на квалификациите за Европското првенство ...
  сите 115 | | | веќе видена

  Фернандо Сантос, португалскиот фудбалски селектор, објави листа на играчи за почеток на квалификациите за Европското првенство 2020. Најдобриот португалски ...
  сите 115 | | | веќе видена

  Фернандо Сантос, португалскиот фудбалски селектор, објави листа на играчи за почеток на квалификациите за Европското првенство 2020. Најдобриот португалски ...
  сите 115 | | | веќе видена