Португалија

  во

  Масимо Морати успешно го водеше Интер долги години и всушност најголемото достигнување на „нераѕурите“ пристигна токму под негово водство и во ситуација кога ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Ураганот Лесли брзо напредува преку источниот Атлантик кон Шпанија и Португалија, каде според прогнозите, ќе пристигне денес и утре. Лесли е лоциран на околу ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Ураганот Лесли брзо напредува преку источниот Атлантик кон Шпанија и Португалија, каде според прогнозите, ќе пристигне денес и утре. Лесли е лоциран на околу ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Ураганот „Лесли“ брзо напредува преку источниот Атлантик кон Шпанија и кон Португалија каде според прогнозите, ќе стигне денеска и утре. „Лесли“ е лоциран на ...
  сите 39 | | | веќе видена