Португалија

  во

  Со авионски превоз Лондон-Скопје организиран од Владата, денеска попладне во земјaва треба да се врати нова група наши државјани кои се затекнати во Велика ...
  сите 166 | | | веќе видена

  Со авионски превоз Лондон-Скопје организиран од Владата, денеска попладне во земјaва треба да се врати нова група наши државјани кои се затекнати во Велика ...
  сите 166 | | | веќе видена

  Со авионски превоз Лондон-Скопје организиран од Владата, денеска попладне во земјaва треба да се врати нова група наши државјани кои се затекнати во Велика ...
  сите 166 | | | веќе видена

  Со авионски превоз Лондон-Скопје организиран од Владата, денеска попладне во земјaва треба да се врати нова група наши државјани кои се затекнати во Велика ...
  сите 166 | | | веќе видена

  Бројот на граѓаните кои се пријавиле на повикот на МНР да допатуваат со чартер летот ќе биде соопштен непосредно пред полетувањето. Тие при влез во авионот ќе ...
  сите 166 | | | веќе видена

  Светската здравствена организација повторно со предупредување. Сега се повеќе во светот се зголемува бројот на младите луѓе кои заболуваат од коронавирусот, но ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Со авионски превоз Лондон-Скопје, организиран од Владата, денеска попладне во земјaва треба да се врати нова група наши државјани кои се затекнати во Велика ...
  сите 166 | | | веќе видена

  Светската здравствена организација повторно со предупредување. Сега се повеќе во светот се зголемува бројот на младите луѓе кои заболуваат од коронавирусот, но ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Со авионски превоз Лондон-Скопје организиран од Владата, денеска попладне во земјaва треба да се врати нова група наши државјани кои се затекнати во Велика ...
  сите 166 | | | веќе видена

  Со авионски превоз Лондон-Скопје организиран од Владата, денеска попладне во земјaва треба да се врати нова група наши државјани кои се затекнати во Велика ...
  сите 166 | | | веќе видена

  Со авионски превоз Лондон-Скопје организиран од Владата, денеска попладне во земјaва треба да се врати нова група наши државјани кои се затекнати во Велика ...
  сите 166 | | | веќе видена

  Со авионски превоз Лондон-Скопје организиран од Владата, денеска попладне во земјaва треба да се врати нова група наши државјани кои се затекнати во Велика ...
  сите 166 | | | веќе видена

  Со авионски превоз Лондон-Скопје организиран од Владата, денеска попладне во земјaва треба да се врати нова група наши државјани кои се затекнати во Велика ...
  сите 166 | | | веќе видена

  Фабио Капело пред еден месец даде една жестока и крајно брутална изјава за својот период во Реал Мадрид на крајот од 90-тите години, некултурно понижувајќи ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Вејн Руни е во залезот на неговата кариера, а сега зборуваше за еден од најпознатите моменти во неговата кариера. На Светското првенство во 2006 година Руни ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Вејн Руни е при самиот крај на својата активна играчка кариера, а како што минува времето тој е се погласен, поотворен за актуелни теми, но и за она што се ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Државниот карантин, по поминати 14 дена, вчера успешно го напуштија 160 македонски граѓани, кои со хуманитарен лет беа вратени во земјава. Статистиката ...
  сите 166 | | | веќе видена

  Државниот карантин, по поминти 14 дена, вчера успешно го напуштија 160 македонски граѓани, кој со хуманитарен лет беа вратени во земјава. Статистиката заклучно ...
  сите 166 | | | веќе видена