Поповски

  во

  Шекеринска во своето обраќање нагласи дека концептот „Едно општество за сите“ е суштината на политиката која ја нуди Владата од самиот почеток и дека ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Во Скопје денеска се одржа завршната јавна дискусија за претставување на „Националната стратегија за развој на концептот за едно општество и интеркултурализмот ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Во Скопје денеска се одржа завршната јавна дискусија за претставување на „Националната стратегија за развој на концептот за едно општество и интеркултурализмот ...
  сите 37 | | | веќе видена

  На јавната дискусија свои обраќања пред присутните имаа заменичката на претседателот на Владата на РСМ и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска, заменикот ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Кабинетот на министерот задолжен за комуникации, транспарентност и отчетност, Роберт Поповски, ја демантира веста дека ги советувал ПР службите на министерката ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Во Скопје денеска се одржа завршната јавна дискусија за претставување на „Националната стратегија за развој на концептот за едно општество и интеркултурализмот ...
  сите 37 | | | веќе видена

  По последната посета на нашата земја, двата известувачи по постмониторнг дијалогот Лиза Кристоферсен (Норвешка од  групата на социјалистите) и Валериу Гилечи ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Концептот едно општество за сите не е концепт што ќе го донесеме со закон. Тоа е концепт кој може да биде успешен само доколку биде прифатен од мнозинството ...
  сите 37 | | | веќе видена

  По последната посета на нашата земја, двата известувачи по постмониторнг дијалогот Лиза Кристоферсен (Норвешка од групата на социјалистите) и Валериу Гилечи ...
  сите 19 | | | веќе видена

  По последната посета на нашата земја, двата известувачи по постмониторнг дијалогот Лиза Кристоферсен (Норвешка од групата на социјалистите) и Валериу Гилечи ...
  сите 19 | | | веќе видена

  По последната посета на нашата земја, двата известувачи по постмониторнг дијалогот Лиза Кристоферсен (Норвешка од групата на социјалистите) и Валериу Гилечи ...
  сите 19 | | | веќе видена

  По последната посета на нашата земја, двата известувачи по постмониторнг дијалогот Лиза Кристоферсен (Норвешка од групата на социјалистите) и Валериу Гилечи ...
  сите 19 | | | веќе видена

  По последната посета на нашата земја, двата известувачи по постмониторнг дијалогот Лиза Кристоферсен (Норвешка од групата на социјалистите) и Валериу Гилечи ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Подобро да ни се лутат затоа што не сме излегле да зборуваме, отколку да не распнат, вака министерот за отчетност и транспарентност, Роберт Поповски, им ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Кабинетот на министерот задолжен за комуникации, транспарентност и отчетност, Роберт Поповски, ја демантира веста дека ги советувал ПР службите на министерката ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Кабинетот на министерот задолжен за комуникации, транспарентност и отчетност, Роберт Поповски, ја демантира веста дека ги советувал ПР службите на министерката ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Кабинетот на министерот задолжен за комуникации, транспарентност и отчетност, Роберт Поповски, ја демантира веста дека ги советувал ПР службите на министерката ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Кабинетот на министерот задолжен за комуникации, транспарентност и отчетност, Роберт Поповски, ја демантира веста дека ги советувал ПР службите на министерката ...
  сите 37 | | | веќе видена