Попова

  во

  Сообраќајот на државните патишта се одвива без забрани, по влажни коловози. Поради појава на магла намалена видливост до 50 метри има на патниот правец Тетово ...
  сите 124 | | | веќе видена

  Сообраќајот на државните патишта се одвива без забрани, по влажни коловози. Поради појава на магла намалена видливост до 50 метри има на патниот правец Тетово ...
  сите 124 | | | веќе видена

  Поради појава на магла намалена видливост до 50 метри има на патниот правец Тетово – Попова Шапка  од село Гајре до село Лисец. Слаб дожд врне низ цела држава. ...
  сите 124 | | | веќе видена

  Сообраќајот на државните патишта се одвива без забрани, по влажни коловози. Поради појава на магла намалена видливост до 50 метри има на патниот правец Тетово ...
  сите 124 | | | веќе видена

  НАМАЛЕНА ВИДЛИВОСТ: Намалена видливост поради појава на магла од 10 – 20 метри има на патниот правец Тетово – Попова Шапка ( од с. Гајре до с. Лисец ). Слаб ...
  сите 124 | | | веќе видена