Помош

  во

  Ќебап-мајстор ја задавил и на парчиња ја исекол својата преубава ќерка, танчерка на стомачни танци, со еден од огромните ножеви кои ги употребува во работата. ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Во текот на минатите две недели, царинските службеници открија еден обид за илегално преминување на границата и неколку обиди за криумчарење разна стока, при ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Здружението „Ахмадија“ и невладината организација „Humanity First “, денеска на општина Куманово и донираше специјално возило, кое ќе се користи за превоз на ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Во текот на минатите две недели, царинските службеници открија неколку обиди за криумчарење разна стока, при што привремено се задржани девизи, делови за ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Лозарите најавуваат штрајк ако не им се плати грозјето предадено во 2015 година. Во изјава за МИА, денеска тие нагласија дека ќе го бојкотираат дури и ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Ако не ги добијат парите за грозјето предадено во 2015 година во винарските визби „Стефанс вајнари“ и „Повардарие“ од Неготино лозарите ќе штрајкуваат. Од ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Лозарите најавуваат штрајк ако не им се плати грозјето предадено во 2015 година. Во изјава за МИА, денеска тие нагласија дека ќе го бојкотираат дури и ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Многу фактори влијаат на крајниот резултат на фарбањето на косата, но еден е клучен – косата мора да биде здрава за таа да изгледа добро. Доколку ја фарбате ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Се чини дека во иднина, компјутерите и вештачката интелигенција целосно ќе ги заменат пилотите и самостојно ќе управуваат со патничките авиони. Голем број ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Во текот на минатите две недели, царинските службеници открија неколку обиди за криумчарење разна стока, при што привремено се задржани девизи, делови за ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Земјоделците од поширокиот кумановски регион се заинтересирани за Програмата за користење на средствата од инструментот за претпристапна помош за рурален ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Општина Охрид ќе врши обезбедување на остварување на социјална заштита на граѓаните од средствата на Буџетот на Општина Охрид, во облик на спроведување на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Земјоделците од поширокиот кумановски регион се заинтересирани за Програмата за користење на средствата од инструментот за претпристапна помош за рурален ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Во текот на минатите две недели, царинските службеници открија еден обид за илегално преминување на границата и неколку обиди за криумчарење разна стока, при ...
  сите 53 | | | веќе видена

   Во изјава за МИА, денеска тие нагласија дека ќе го бојкотираат дури и празникот на лозаропроизводителите „Свети Трифун" кој се смета за нивни заштитник, ако ...
  сите 18 | | | веќе видена