Податоците

  во

  Компанијата Huawei развива услуга на мапирање дизајнирана да парира на Google, но, на поинаков начин.. Услугата е наменета за девелоперите на софтвер, што ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Имам 40 години и неколку неуспешни долги врски зад себе. Како одминуваат годините, се’ почесто почнав да размислувам дека тешко ќе најдам некој што ми одговара ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Имам 40 години и неколку неуспешни долги врски зад себе. Како одминуваат годините, се’ почесто почнав да размислувам дека тешко ќе најдам некој што ми одговара ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Би сакала да имам дете. Не знам каква е постапката за да бидам оплодена со донатор на сперма и колку тоа чини. Семејството и пријателите ме поддржуваат. Но, ми ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Во првите шест месеци од 2019 година во сообраќајни незгоди на патиштата во државата загинале 70 лица, а тоа покажува дека оваа година е најцрна во последните ...
  сите 79 | | | веќе видена